| denisaalexandru01 a întrebat:

E seara si vrei sa trmiti iubitei/iubitului un msj frumos pe tel! Ce ia-i scrie? big grin... :*:*:*

12 răspunsuri:
| daii a răspuns:

Te iubesc!

by daiiwinking

| broscutsaaa a răspuns:

Un simplu: "Noapte buna, te iubesc.".

:X

| mada12 a răspuns:

Pei... poate as inventa unu (ex: Cand ma uit la cer mi se pare ca stelele cad si cand sunt aproape de mine te vad pe tine)...sau as putea lua de pe net.winking

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Probabil i`as scrie "Te urasc, pui mic"laughing
Asa ne alintam noiblushing
Ca la inceput ne uram si totul s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragostehappy

| LCD a răspuns:

Spune-i cat de bine te-ai simtit in compania lui, in ziua respectiva, daca va-ti vazut...
spune-i cat de mult il placi.si cat de mult iti doresti ca totul sa continue

etc etc happy

| pysyuctzza a răspuns:

Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pina la cea mai indepartata stea din cea mai indepartata galaxie din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa de o infinitate de ori!

kiss

| mihaelutzamy a răspuns:

Te iubesc si esti totul pentru mine, mi-as da si viata pentru o zi alaturi de tine. Mai bine TE IUBESC doar!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti frumos ca o stele,
Tu mi'ai rupt inima'n doi
Toate sufletele mele
Bate pentru tu si noi! happy
Ce zici?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

bizzare, esti geniala, mai naspa poezie nu puteai sa faci laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tot ce mi-as putea dori de la aceasta viata. Te iubesc f mult iar dovada e ca tot tu imi dai curajul de a trece anumite obstacole.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi sincera si i-as spune ce gandesc :ma doare burta de nu mai pot, am mancat shprezece mii de mandarine si am gaze, te rog frumos sa treci pe la farmacie si sa imi cumperi un antidot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Bro N'am scris'o eu... la d'astea numa' bent se pricepe laughing