| Deea_3292 a întrebat:

E un baiat, care toata lumea spune ca ne-ar sta bine...prietenii la fel...si noi, eu cu el, radem. suntem prieteni buni. Dar si eu si el suntem timizi ca sa vedem daca ne placem aman2. Voi ce parere aveti? Funda:X

Răspuns Câştigător
| Alexa_6935 a răspuns:

Hei love struck
Eu zicc ca ar fiii bine sa iti faci curajj... si la momentul potrivit sa zicem ori la o ptrecere ori undeva. sa fiti decat voi doi singurei sh sa iti faci curaj sa iti exprim sentimentle intr-un modd frumos. nu vulgar cum o fac mute fete din ziua de azi!
Ar fii daca aveti un prieten comun sa incerci sa il convigi pe acesta sa vb cu el si sa incerce sa afle ceva de la ell.

6 răspunsuri:
| soraGrime a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ca il placi.Cred cu tarie ca si el te place.
Succes!:*

| Aysa19 a răspuns:

Buna. Pai eu zic ca ar trebui sa porti o discutie cu el pana nu e traizu, ca ai putea sa-l pierzi... vorbeste cu el ca nimic nu se poate intampla.Curaj! Pana la urma trebuie sa ne marturisim sentimentele, ca apoi sa nu nu intrebam mereu "Cum era daca". Suuces, fii tu insati!

| moldovianu a răspuns:

Pai daca il placi fa tu primul pas,iti zic eu ca el nu face...laughingsau ca sa fii sigura si de el, incearca-l, fii cu tupeu ca ai sa ai numai de castigat!winking

| Anname a răspuns:

Eu zic sa ristlaughing orice ar fi va merita. Vorbiti despre ce simtitihappy

| Deea_3292 explică:

Mie teama, ca apoi sa nu-si bata joc...dar cred ca o sa incerc...

| Deea_3292 explică:

Multumesc pentru sfaturi. daca puteam va dadeam la toti funda pentru ca mi-ati fost de ajutor:*