Daca la 7 ani (ca dupa poza nu iti dau mai mult) vrei chestii d'astea ce-o sa faci la 16? O sa ti-o tragi (scuze de expresie) cu 3 o data?
Draq am 13 ani si nu stiu sa sarut)
da mie scarba orice ar fi esti mult prea mica
scuze de expresie dar nici nu ti-au dat bine... j tu vrei sa te saruti fi si uh mai serioasa. asa ca demnitatea ta de fata... peste 3 ani ce o sa mai faci[nu te supara dar asta e realitatea:*]
LOOOOOL hai ma da-o incolo de treaba, la varsta ta vrei primul sarut (french pasional?) altceva n-ai mai bun de facut pfffff viata. :-|
Bine grait paul, eu ma jucam gol cu fetele la varsta ta si nu simteam nici o atractie buzuala
Am 12 ani in septembrie fac 13, am id-ul de mess, nr. de telefon ca deh, suntem colegi. Cea de la poza este sora mea mai mica.Paul, nu am nevoie de comentariile tale deocheate si ta****e
Eu ti'am trimis msj privat,@paul, desi.
in fine, in legatura cu raspunsul tau draga mea. Fa si tu rost de id'ul lui de mess si vorbiti pe mess, sau nr de tel, prin msj. Nuj la varsta asta ce sa-ti zic.am observat ca ai 10-11 ani. Ca sa fie cu tine in niciun caz sa nu-l intrebi tu, ca e foarte naşpa! Si lasa, ca o sa te sarute daca o sa fiti impreuna. Zambeste'i si tu, razi la glumele lui, si asigura'te ca si el simte la fel pentru tine. Daca ti'e rusine sa'l intrebi, vorbeste cu el pe mess, la tel, sau prin intermediul unei prietene. Succes.
Hey, e mai timid si daca e mic inseamna ca ii este si rusine. Poate de considera o persoana speciala, si crede ca nu te-ai uita la unul ca el.
Acum vorbind serios, nu grabi lucrurile! Ai sa cresti, o sai ai si saruturile si o sa si..., dar inocenta din copilarie, nu o sa o mai recuperezi niciodata.