anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E un baiat la mine in clasa si sta cu o banca in spate dar pe partea dreaptai infine nu conteaza si cand ma uit pe perete (ma plictisesc) laughing il vad ca se tot uita la mine si colega lui de bcanca e bff meu si imi spune si ea ca de multe ori se tot uita la mine.In pauze rareori vine la mine sa vorbim sau ce stiu eu dar in ore radem si glumim.Era o zi in care se juca fotbal in clasa (ultima zi din semestrru' asta au venit dor 10 elevi din 25) si el trebuia sa dea gol si acolo erau 2 fete in poarta si in cealalta eram eu cu bff meu si dupa ce a dat gol a venit si a dat palma direct cu mine si dupa m-a imbratisat (m-a cuprins cu mana si a pus mana la mine pe umar)... ma place? adica e super dragut inalt brunet cu ochi albastri ♥

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Da, te place, dar e cam timid. Incurajeaza-l un pic!

3 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Sa trag palme, e grav daca o imbratisare amicala te pune la astfel de ganduri, revinoti, daca vroia ceva cu tine incerca, nu mai suprainterpreta totul

Răspuns utilizator avertizat
| nuconteaza2000 a răspuns:

Pai asta depinde sunt baieti carora la plac fetele doar asa de dragul lor si sant baieti carora le plac fetele pentru ca ei chiar simt ceva pentru ele iar cu siguranta baiatul ala si-a luat inima in dintica sa faca ce ai zis tu.Si cu siguranta el te place!