Pai da cred ca et place dar te sfatuiesc sa ai grijaCunosc foarte bine baietii de genul asta(semcheri, care ii pune la respect pe toti si care au impresia ca ei conduc scoala)Trebuie sa fi atenta mai ales daca mai zici ca este tigan(n'ar fi o prea mare problema daca stie sa se comporte)Dar baietii de genul asta baietii''rai''mereu atrag fetele.Eu sunt clasa a8a si am stat cu un astfel de baiat dar sincer, nu am fost prea incantata.Deci sa ai grija genul asta de baieti de multe ori vor sa'si bata joc de fete.
Eu zic sa-ti vezi de treaba. Cu unu' care a ramas repetent 2 ani, care e si afemeiat si tigan, nu ajungi nicaieri... daca esti fata desteapta iti gasesti un baiat serios, nu toti analfabetii.
Si care este intrebarea? te cam place.dar doar tu sti daca te place pentru ce esti sau cine esti..iti poti da seama. dupa cum se poarta iar daca te place pentru cine esti poate iesi ceva frumos
Ce sa zic spune-i cati place de el si nu contaza de ce ienie ie daca tie îti place de el si mai departe si tu ce sa faci da esti cam mica de iubiti...
Eu nu cred ca-s mica am avut ogramada gagici pana acum si nu inteleg ce aveti voi cu tigani da si eu sunt smechera in scoala aia si carei problema daca esti smechera sau smecher mie imi place baiatu si n-aveti ce zice de el in plus azi m-a tinut de mana si un baiat il tragea la el si el la dat la o parte ca sa ma tina pe mine de mana asta-i ceva romantic pentru mine nu sai aduci flori astfel de baieti imi plac si ce daca a ramas 2 ani si eu era sa raman si n-am ramas daca stateam langa el la corijenta sigur trecea si el nu va mai luati de el ca chiar e un gentalmen cu fetele carei problema daca de la baieti le cere bani si i bate mie tot imi place de el cu vocea lui aia frumoasa :*