| adatha a întrebat:

E un baiat si imi place de el de un an si el stie doar ca prietenii lui nu sunt de acord si pentru el ar fi rusine sa ma placa. Am facut foarte multe lucruri ciudate dar acum de vreo 5 luni se uita la mine in fiecare zi facem eye contact sau imi zambeste sau trec pe langa el si se intoarce si se uita la mine sau o data un prieten de a lui isi batea joc de mine de cand il placeam si el a inceput sa roseasca si mereu face asta dar uneori ma si ignora se comporta de parca nu m-ar vedea si dupa iar se uita si tot asa, dar felul in care se uita e ciudat e foarte adanc ca si cum ar incerca sa imi citeasca sufletul.Sau trece pe langa mine si zambeste uneori imi analizeaza fata dar din nou sunt zile cand ma ignora.nu s ar uita la mine ptc stie ca il plac pentru ca aflase acum un an ca il plac si ar trece peste si nu s-ar uita in fiecare zi si nu in felul in care o face.Deci de ce se uita? E popular si are lucruri mai importante decat sa se uite la mine? De ce se uita asa si dupa ma ignora? ma place dar ii e rusine din cauza prietenilor sau nu vrea sa recunoasca? dau funda ajutor va rog

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el, pentru ca noi nu stim ce gandeste el!
Iar in ce priveste prietenii lui, ce treaba au ei cu ce ii place lui?
Tu de unde stii ce vreo sau nu prietenii lui? de unde estii ca te place, dar ii este rusine de prietenii lui? de unde ai informatia asta?

| IJustDeath a răspuns:

Se uita la tine intens poate când nu este nimeni prin preajma, (apropo sa te uiți la asta sa vezi cand îți dă semne)
Atunci când te ignora fie este cu unul dintre prieteni lui, fie cineva este prin preajma și ar putea să îl vadă.
Într-un fel el este pus cam la mijloc, trebuie sa facă alegeri, tu sau prieteni lui, normal ca este asa de ciudat tot ceea ce face. happy