Ba foarte bine faci. Profita cat mai mult. E foarte bine sa iti petreci timpul cu parintii tai pentru ca lor merita sa le oferi timpul tau. Iar cu mama ta nicicand sa nu iti e rusine. Mama iti este cea mai buna si singura prietena pentru toata viata, indiferent de orice. Si cred ca tu ai norocul sa ai niste parinti buni. Si mai cred ca aceste persoane sunt invidioase pe norocul tau. O sa vezi ca peste cativa ani, poate vei lucra, vei fi mai departe de parintii tai, si iti vei dori sa mai petreci timpul cu ei. Aceia sunt doar invidiosi, foarte invidiosi. Esti norocoasa sa ii ai langa tine, pe amandoi.
Sint de acord intru totul cu raspunsul apreciat de editori. Astia care vad ceva in neregula in a iesi cu parintii sau a merge cu ei in concediu au frustrarile lor... nu merita bagati in seama, sincer.
Nu este nimic rău în a ieși cu părinții.
Nu asculta comentariile răutăcioase ale celorlalți.
Mie mi-ar fi scarba sa am pe langa mine oameni ca aia, nu sa ies cu mama la o terasa ceva. Ce jeguri proaste.
Nu e nimic rau, oamenii care au spus asta sunt nişte redusi, profita de timpul cu părinţii tai cât mai poţi
Bună.
Nu faci absolut nimic greșit.
Timpul petrecut alături de părinții tăi este cel mai de preț lucru pe care îl poți deține.Nu ar trebui să îți fie rușine nici măcar o secundă, curând nu vei mai avea parte de asta, vei duce lipsa timpului petrecut alături de familia ta.
Nu asculta criticile, ce faci tu este foarte normal.
Pentru ca ai cunostinte cu o mentalitate diferita. Nu e nimic gresit, lumea tinde sa judece dupa aparente! Ca fata, e frumos si ok sa petreci chiar si mult timp cu parintii, denota ca esti cuminte si linistita, parintii sunt de neinlocuit avand in vedere cat de mult tin la tine. O sa ai timp toata viata si de iesiri cu prietenii. Lumea cum te vede cu parintii, gata, ai eticheta ca esti antisociala, stiu si eu, e foarte gresit. Daca pe ei ii cheama parintii undeva, inseamna ca ei sunt antisociali, copii? Si ei vor mai iesi cu parintii, dar ei vad doar pe altii. Ca si baiat, esti si mai criticat de societate. Dar toate astea, sunt tipologii de-ale oameniilor care se imita unii pe altii pana si in stilul de viata, e foarte rau sa nu ai personalitate! Tu ai, si sa nu te simti niciodata aiurea sa iesi cu cei care ti-au dat viata, e dr apreciat ce faci, e foarte frumos si cat se poate de normal, intr-o gradina exista si flori deosebite, care atrag atentia intr-un mod foarte placut, dar si buruieni, toate la fel, cum sunt cei care critica ceea ce faci! Daca toata ziua stateai prin cluburi si te mai gasea politia lesinata pe jos prin parc, li se pareau "cool" si normal. Asta e societatea, dar nici ei nu trebuiesc judecati, fiecare face ce vrea, dar sa critici pe altul e foarte gresit! Esti un om frumos, normal, cu capul pe umeri! Crede-ma, nu ai vrea sa fii ca cei care se distanteaza de familie, dorind sa para maturi fortat, iar asta se vede! Mai matura esti tu in situatia de fata!
Trebuie sa stii cum sa le vorbesti! Spune-le ca tu ai o gandire diferita si ca nu e nimic rau sa mai petreci timp cu parintii din cand in cand, mai ales cand ei ti-au fost si iti sunt primii prieteni, asa ca iesi si cu ei, si cu prietenii. Si ca fiecare are dreptul sa-si petreaca timpul cum doreste fara sa fie criticat! Mai ales ca in situatia ta nu e nimic de criticat, dar in a altora, cu siguranta, doar ca tu nu faci acest lucru deoarece e dovada de imaturitate si tu ai alte preocupari mai importante si te preocupa aspecte legate de viata ta, nu de a altora.
Nu stiu de ce ar fi un lucru rau... Multi si-au format ideea ca ar trebui sa fii prin cluburi si sa dai shot-uri cu prietenii tai. Blocheaza mesajele pe Facebook (de la persoanele care au comentat lucruri nepotrivite) sau nu le baga in seama.
Buna.
Vreau sa stii ca nu trebuie sa iti fie nici o rusine ca iesi cu parintii tai in oras! Poti iesii oricand vrei tu cu ei! Nu vad unde este problema! Ei ti-au dat viata. Ceilalti sunt de genu asta "bad boy, bad girl" cei care te critica. Uite-te si pe Youtube la scurt-metraje, sa vezi de ce ar trebui sa-ti iubesti parintii, uite-te la scurt-metraje legate de parinti, sa fie triste! Odata si odata nu ii vei avea, asa ca bucura-te ca ii ai, tu ai 18 ani, ei au imbatranit, si nu se stie niciodata cand nu o sa ii mai ai! Asa ca iesi oricand cu ei, si in fiecare zi! Nu este o rusine! "Nu te lasa convins, invins de anturaj!", parintii - cel mai bun cadou pe care il poti avea! Cei ce-si bat joc de tine, inseamna ca nu-si iubesc parintii! Tu sa ti-i iubesti ca ei ar merge pe carbuni incinsi doar ca sa te vada in viata! Nu este o rusine deloc! Mandreste-te cu ei! Cat timp ii mai ai.