| deyutza_2729 a întrebat:

E un tip l-am cunoscut acum vreo saptamana sau doua, s-a bagat cu mine in seama si ieri ne-am intalnit iar el ma pupat si ma condus la taxi dar nu mi-a cerut numarul sau asa, si eu as vrea sa-l caut, cum fac, sa il caut, sau astept, tipu chiar imi placehappy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca ai de unde sa faci rost de numarul lui, sau de id atunci fa-o, dar daca nu ai de unde, mai bine asteapta pana te va contacta elhappy. succes si Craciun fericit!:*

| Maariiaa a răspuns:

Buna! Incearca sa il,, urmaresti" si sa ii spui ca ai vrea numarul lui de telefon pentru a discuta despre voi doi, ca il placi, a fost dragut cu tine. Mai intai intra cu el mai amanuntit in discutie si afla daca are prietena. Dupa vorbesti despre calitatile lui, ii ceri numsrul de telefon...Si poate o sa aveti o relatie

| Bibutzu a răspuns:

Pai daca v-ati intalnit de 2 ori intr-o saptamana s-ar putea sa se afle prin kartierul taw sau prin locul unde v-ati intalnit voi.incearca sa mai fregventezi astfel de plimbari prin acele lokuri si daca va mai intalniti nu evita sal intrebi cum il cheama si. asa la vrajeala pe unde sta. si apoi poti sa-i ceri id. sau poate el iti va cere nr daca vede ca et bagi in seama cu el. fundoi? pup

| DAC a răspuns:

Pai daca nu ti-a cerut numarul sau alte chestii, nu poti decat sa mergi in locul in care l-ai mai intalnit, poate "intamplator" o sa apara iar.
Bafta! big grin