| ProToOoTyPe a întrebat:

Edit edit edit.

4 răspunsuri:
| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Pff, sincer, acum 1 luna am avut si eu problema asta. Deci ori e din cauza alimentatiei, trebuie sa mananci supe si restul ca sa ai scaun moale. Deci problema ta ar putea fi, ori ca ti s-a rupt putin ceva acolo, din cauza scaunului tare. Ori ai o hemoragie interna, ne e de glumit cu niciuna, mai ales daca ai a doua, trebuie sa mergi neaparat la doctor, lasa rusinea. Daca e primul exemplu, o sa-ti dea un fel de alifie, si trebuie sa te speli cu ceai de musetel acolo si alifia aia are un tub si dupa ce te speli il introduci in fund. Nu mai stiu cum se numeste. thinking Era ceva cu D.dar oricum nu te du' la farmacie repede si intreba de unguentul ala, ca nu stii care e problema. Fugi cat mai curand la doctor. Multa sanatate! puppy dog eyes

| Pufuleti a răspuns:

Hemoroizi?

Mergi la doctor. Nu e de glumit cu asta.

| yngerash_4642 a răspuns:

Ti se intampla MATURIZAREA.ti-a venit ciclul.De acum ai grija ce mananci ce bei etc.Intra pe www.noifetele.ro funda?

| AlleCriss a răspuns:

Ce se intampla tuturor[fetelor]. O data cu venirea pubertatii isi va face aparitia si menstruatia. In concluzie. nu trebuie sa te sperii. Eventual ai putea sa iti pui un absorbant pentru a fi sigura ca nu vei avea 'evenimente' neplacute.

Întrebări similare