Da! Asta fac peste tot in lume, educatoarele le schimba si pampersii, la ceilalti care stiu sa faca la olita doar ii sterge la fund (dupa ce fac treaba mare).
Eu sunt de părere ca înainte sa vorbiți prostii și sa judecați aiurea, este mai bine sa va abțineți de la afirmații de prisos, sa ii puneți pe toți în aceeași oala, dar întotdeauna romanul știe doar sa latre online sau sa judece pe alții necunoscand situațiile altora, îmi cer scuze de exprimare, chiar dacă este mai dur acest adevăr este necesar uneori, pentru ca vad ca lumea nu mai cunoaște sentimentul de empatie sau înțelegere a celorlalți oameni din jur, trist!
Dupa cum vad tu esti ala care latra aiurea, vorbind prostii, ca numai rautati iti ies pe gura, in loc de un sfat cu bun simt.
@sadrian46
In ziua de azi, unii copii de gardinita de 3-4 ani, inca poarta pampersi.
Stiu, sunt destul de mari sa stie a cere la olita, dar am vazut cu ochii mei copii de 4 ani care purtau inca pampersi, din cauza comoditatii parintilor, care nu i-au invatat niciodata sa faca la olita.
Citisem zilele trecute un articol in care o educatore se plangea din cauza comoditatii parintilor sunt nevoite sa schimbe pamperisi copiilor
Eu zic rolul educatoarei este de a educa...
NU sunt ingrijitore in gradi?
La gradinita unde a fost inscrisa fetita mea nu erau primiti copiii care nu stiau sa foloseasca toaleta.