Simti anxietate sociala daca descrii starea ca pericol, corpul incordat in orice imprejurare, respiratie scurta, de ce anume ti-e frica, de oameni, de interactiuni in general?
Si totusi ai scris aici, in speranta ca vei trai totusi!
Este de fapt un semnal de alarma pe care tu vrei sa il tragi.
Persoanele lase care se sinucid sa stii insa ca nu anunta cu surle si trambite> ele pur si simplu o fac, din lasitate dar o fac!
Mai greu este sa traiesti si sa te ridici din starea care iti dicteaza sa te sinucizi!
Voi adolescentii faceti asta pentru ca nu aveti o persoana care sa va indrume < > ce e rau, ce e bine!
Nu aveti parinti pe masura, stiu ca multi parinti sunt absolut orice numai parinti NU
Nu aveti amici, si probabil asta este si motivul care va doare cel mai mult.
Si in plus de asta apar si tot felul de dobitoci si nemernici care va ataca acolo unde va doare mai tare; stiu cat de dobitoaca este lumea si cat de rautaciosi pot fi adolescentii.
Dar in final de ce iti pasa de ei?
Daca esti o persoana introvertita cum banuiesc eu, de ce sa iti pese si sa te doara atat de tare de ce spun ceilalti? de ce sa te doara daca altii iti afiseaza indiferenta? ce sunt ei pentru tine? NISTE STRAINI! O vorba spune concis> strainul nu ti-l faci frate!
Uneori chiar fratele iti poate fi dusman!
Esti un caz special pe care eu vreau sa ma implic sa te ajut cu sfaturi, sa te indrum, dar iti doresti sa traiesti? Eu nu vreau sa imi imi pierd timp din viata sa sfatuiesc persoane care apoi sa ma doara ca acelea si-au luat viata, nu as suporta asta!
Efectiv nu mai suport viata. Ce înseamnă să o suporți?
Ce înseamnă să te simți în siguranță, de câtă siguranță ai nevoie?
Ce înseamnă să te conectezi cu oamenii, cu care oameni?
Ce ții mereu în tine?
De ce te abții să nu plângi?
Crezi ca poti identifica care sunt problemele specifice cu care te confrunti?
Eu de exemplu am trait intr-o familie foarte haotica si disfunctionala. A fost greu o perioada lunga, intr-adevar, dar pe masura ce mi-am gasit job, m-am mutat singur, am devenit independent etc. au disparut din probleme.
Poate chiar sunt chestii rezolvabile cu care te confrunti, hai sa vedem.
De ce sa te sinucizi mai frumusete... vezi ce naspa e sa n-ai si tu un iubit sa iti mai ia din starile astea
N-ai dat tu de cine trebuie
Sunt aproape majora.
Da mi un msj aici pe privat sa ti l dau
Buna. Da
Am vrut sa-ti dau mesaj privat aici dar nu-mi apare optiunea.
Putem vorbi pe Instagram?
Cauta-ma tu te rog :
partlysergio ( fara poza )
Te am gasit, dar nu am oltiunea sa ti dau msj nici pe insta, da mi tu, acum ti am dat accept
Bună
ti-am dat mesaj, astept sa intrii.
Asta este realitate, crede ma ca mi-ar fi placut sa pot spune ca doar ma prefac si am fite dar din pacate multe persoana ajung unde ajung din cauza suferintei si cand incerc sa se deschida la cineva sa fie mai ok nu sunt luate in serios.
Penaaaa1 întreabă: