Din cate am vazut in capitolul 43 din manga, se anunat ca seria ar aparea pe 6 aprilie, dar cineva mi-a spus ca acea manga este de fapt un anunt pentru sezonul 1, care a aparut in 2013, acum nu stiu nici eu foarte exact, trebuie sa ma interesez mai bine, oricum daca apare in aprilie il astept si la 3 dimineata ca de obicei, iar fairy tail a fost confimat 100% apare pe 5 aprilie iar tot pe data de 5 sau 6 se gaseste tradus si in romana si in engleza pe www.deseneanimeonline.ro la fel ca si shingeki in caz ca apare.
De SAO s 2 nu sunt sigur ca va aparea, inca astept sa vad, oricum din cate am inteles se va numiphantom bullet sau black bullet dar nu va fi deloc la fel cum a fost SAO.
Dragon Ball in caz ca va aparea si el in aprilie sau martie, se va traduce si el pe www.deseneanimeonline.ro ca si celelalte serii
Merci mult, sunt un membru acolo de vreo 2 saptamani am vazut postarea da despre sezonul 2. Si tineti-o tot asa sunteti tari, va respect munca depusa. Prin iulie apare sezonul 2 de la Sao 2. asa se va numi. Funda.
Cobra56289 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: