1. Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
2.Viata nu e altceva decat un vis, iar daca stiti sa creati o viata din iubire, visul poate deveni o capodopera.
3.Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcat/a acolo unde esti. Dar, sa ti se simta lipsa imediat cum pleci.
4.Zambetul meu ca de copil nu se razbuna. Te face sa te simti cel mai puternic.
5. Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat. Azi unde e una e şi cealalta!
6.In viata nu trebuie sa compari nimic, ci doar sa traiesti clipa ca si cum ar fi ultima, si sa nu te mai gandesti la trecut.
7.Chiar daca zambetul tau durează o clipa, tu stii, ca in spatele lui au ramas o mie de amintiri vii.
8. Dragostea e asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.
9.Am renuntat la marginitul Eu, nemarginindu-ma-n tine.
10.Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
11. Pentru avea o viata fericita, trebuie sa ai o minte linistita.
12. Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata… dar in cautarea ei, merita sa alergi toata viata.
" Plecat cu gandu’…la un coupe…motor mare… fara CD si fara difuzoare…s’auzi cum urca’n ture…prea tare…viseaza in continuare…speranta nu moare… "
" Viata e un joc de cacao in care nu poti folosii coade! "
" Domina ca sa nu fii dominat! "
" E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini… "
" Cand ai suflet RAU in tine atunci esti privit mai BINE! "
" Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar… "
" Viitorul e trecutul la prezent…. dar trecutul ramane trecut caci prezentul stii sigur k va schimba un viitor care a fost deja… "
"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! "
" Un cerc de prieteni nu se face cu compasul… "
" Nu sunt rea, sunt smecherita si stiu sa ma fac iubita, hai sa facem o`ncercare, sa...
Pai. 1. Te suport cat te suport, da' si cand te dau dracu', te dau din toata inima. 2. Mai bine o diavolita politicoasa decat o sfanta falsa. 3. Exista fete care nu spun ''te iubesc''. ele pur si simplu te privesc, iti zambesc, suspina si spun ''Prostutule!'' 4. Iubirea o simti dupa ce ai pierdut-o! 5. M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis. 6. Ştie că are ceva în plus, că e de neajuns. Că e mult prea sus! 7. Tin foaia in mana si ma pierd in mii de sunete. 8. All I have, is this picture in a frame! 9. Ai grija ca zambetul tau sa schimbe lumea, nu lumea sa-ti schimbe zambetul. 10. I, I love you like a love song, baby♥ 11. Esti zi de zi prezent în mintea mea. 12. Si te-am vazut cu ea de mana...m-am blocat pentru o clipa...pentru prima data in viata..pareai chiar fericit! 13. Simt cateodata ca totul se prabuseste pe mine si orice as face nu tine. 14. I'll be okay, just not today 15. Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste. 16. Orice s-ar intampla să nu iti fie teamă, ascultă-ti inima si fă ce te indeamnă!; x 17. Dacă doi foşti iubiţi pot rămâne prieteni, ori nu s-au iubit niciodată ori încă se iubesc! 18. Sunt scăpată într-o mare de iubire fără scăpare.Mă deconectez de la realitate şi simt că mă doare! Mai creea si singur altele. Te folosesti doar de versurile melodiilor. O zi buna. (*Fundita? )
DroGuleTz întreabă:
ReeaAndreea întreabă: