| sεcяεт a întrebat:

El ma iubeste si ma suna in fiecare seara >8- dar eu in schimb nu simt nimic pentru el, absolut nimic straight face.[nu suntem imrpeunabatting eyelashes]. Credeti ca ar trebui sa ii dau o sansa thinking A vorbit cu multi sa il ajute sa fie cu mine rolling eyes pana si cu fostul meu prieten care a vrut sa-l bata cand a auzit ca vrea sa fie cu mine laughing straight face. Dar eu nu vreau sa fiu cu el pentru ca nu vreau sa-l ranesc [m-am atasat de el ca prieten]. Voi ce parere aveti? Fundita >big grin

3 răspunsuri:
| Destinee a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ca tu vrei doar o relatie de prietenie cu el si ca acum nu esti pregatita pentru o relatie...Dar incearca sa nu il ranesti, o sa il deranjeze acum putin dar mai bine decat sa sufere mai mult mai tarziuhappy
Acesta e sfatul meu! sper sa te ajutehappy

| Dropsyyy a răspuns:

Ohhh.saracul crying( Da'i pace laughing) Explica'i cu blandete si sinceritate ca intre voi nu poate fi mai mult decat o simpla prietenie. Te asigur ca va intelege doar ca ii vei zdrobi inima. Daca nu simti nimic pentru el nu are rost crede'ma. T e p u p!

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Pai. Daca il iubesti ii dai o sansa. Daca nu simtii nimic pentru el nu are rost. Dke sa il amgesti?
Mai bine i.ai spune ca nu tii la el in acelasi fel in care tine el la tine.
Sau sa incerci sa tii la el mai mult ca la un prieten si poate cine stii. poate il vei iubii. si atunci sa ii dai o sansa,