Sincer eu sunt a 7-a, ne-a pus profa de mate sa facem simularea si nu a fost asa de grea, in schimb la romana a fost mai greu cu liricul.
Oricum la examen propriu zis va pica altceva, deci no panic, plus ca pana atunci mai e timp de repetat
Nu e adevărat, fiindcă subiectele se aleg la întâmplare, deci chiar poate pica orice! Oricum, liricul nu a fost chiar așa de dificil, poezia a fost decentă (în sensul că am putut scoate idei din ea, haha).
Și la mate la fel, grilele chiar au fost banale. La subiectul 3 ex. 4 b a fost mai nasol, dar restul nu au fost cine știe ce!
Ai dreptate oricum, mai sunt 3 luni pentru repetat. Acum na, trebuie și să profităm de ele!
Nu stiu, eu am inteles ca pica alte subiecte la examen propriu zis si ca nu mai e sansa sa pice tot liricul, insa indiferent de ce ar pica, important e sa iti stapanesti emotiile ca sa te concentrezi
Știu că într-un an a fost liric atât la simulare, cât și la examen... Dar da, ăsta e lucrul cel mai important! Degeaba știu dacă tremur și nu pot ține stiloul ca lumea!
mia100خوبصورت întreabă: