@ klau29 : Inna nu e cantareata pentru simplu fapt ca nu are voce si nici melodii in adevaratul sens al cuvantului. Asa pot si eu sa ma duc sa-mi modific vocea cu programe speciale si sa repet 3 cuvinte in continuu. Ma rog, mie mi se pare de toata jena ca una ca ea a ajuns asa populara...
Lady Gaga, macar asa excentrica cum e ea, are niste melodii (cantate live) care te dau pe spate.
@ Nousername : Mai, ideea de baza e ca multi s-au regasit in ea, pentru ca e proasta de bubuie, sa fim sinceri acum. Plus ca la cat de dezbracata e pe toate posterele, albumele si pictorialele, scuza-ma dar aia nu e artista. Si tu chiar crezi ca a ajuns celebra din senin? Nu, a avut "sponsori", stai tu linistit ca cu un nene bogat in spate, ajungi unde vrei si cine vrei (uita-te doar la fostele lui Irinel Columbeanu)
Sa fim seriosi. Inna e o cantareata buna ( as spune foarte buna)
Dar nu e indeajuns de buna ca sa se compare cu Eminem, Metallica sau Lady Gaga.
@yhsay Da, dar ajuns ceva. Canta prin strainatate si e foarte iubita de ceilalti.Cu voce, fara este ceva acolo.Du-te tu modificati vocea si ia sa vad ajungi in topuri.Asa o gramada de vedete isi pot schimba vocea, dar niciunii nu ajung ca Inna.
@SociallyDipressed sunt in aceeasi situatie ca tine.Nu pot sa aleg.