Doar 5?
1. Pentru a scapa de prostia excesiva din Romania.
2. Pentru a scapa de tiganii din Romania.
3. Din cauza politicienilor care sunt de **** si care isi bat joc de tot poporul.
4. Din cauza miliardelor de gropi de pe soselele Romaniei.
5. Pentru ca in strainatate as castiga mult mai multi bani decat in Romania si ar fi un trai mai decent.
6. Pentru a vedea un fotbal de calitate nu fotbalul de liga a 4-a de la noi.
Si lista poate continua...
1. Pentru ca speranta de viata a romanilor este mica, media fiind de 57 de ani. Este varsta la care trebuie sa te bucuri de timpul liber pe care il ai la pensie, de familie sau nepoti.
2. Pleci ca sa te stabilesti in alta tara pentru ca Romania se afla printre tarile din Uniunea Europeana cu cel mai mic salariu mediu brut. Adica romanii sunt printre europenii care castiga lunar cele mai mici salarii.
3. Pentru ca prea putine dintre universitatile noastre se afla in topurile celor mai bine cotate universitati din lumea sau din Uniunea Europeana. Iar daca sunt incluse in vreun top de referinta, de obicei se afla la coada.
4. Romania era clasata in 2012 pe locul 66 in Indexul perceptiilor cu privire la coruptie, realizat de Transparency, dintr-un total de peste 170 de tari.
5. Pentru ca exista multa birocratie si ajungem sa stam la cozi interminabile ca sa ne platim taxele si impozitele.
6. Suntem o tara fara piste pentru biciclete. Daca am vrea sa adoptam un stil de viata sanatos, mergand cu bicicleta nu am avea conditiile necesare.
7. Conditiile de viata nu se compara cu cele din alte tari. De exemplu, rezultatele preliminare ale recensamantului din 2011 aratau ca doar peste 60% dintre gospodariile din Romania au baie in interior.
8. Pentru ca la referendumul din 2009 majoritatea de 50 plus 1 a cetatenilor cu drept de vot a fost de acord cu parlamentul unicameral. Ce s-a intamplat? La alegerile parlamentare din 2012 ne-am ales cu peste 580 de parlamentari.
9. Conditiile proaste ale drumurilor si aglomeratia din trafic este un motiv in plus sa emigram. La sfarsitul anului 2012 numarul total al kilometrilor de autostrada era de peste 520.
10. Pentru ca la fiecare sesiune de alegeri, fie locale, parlamentare sau prezidentiale, exista acuzatii de frauda electorala. De exemplu, pentru a vedea daca au fost sau nu fraude electorale la referendumul de suspendare a presedintelui din 2012 a fost nevoie sa se implice cei de la Directia Nationala Anticoruptie.
11. Premierul tarii a fost acuzat de plagiat, dar cu toate acestea este inca in functie si nu are nicio remuscare.
12. Pentru ca ne-am saturat de eterna lupta politica, ca dusmanul de necontestat sa fie Traian Basescu sau de mogulii de televiziune care dicteaza agenda politica.
13. Din cauza ca un numar semnificativ de victime care cad prada traficului de fiinte umane in Europa provin din Romania.
14. Romania se situeaza pe locul 42 in clasamentul libertatii presei, realizat de Reporteri fara Frontiere, dintr-un total de 179 de tari si provincii.
15. Pentru ca exista destul de multi romani care nu sunt invatati sa acorde atentia necesara ingrijirii personale. Un sondaj recent releva ca 20% dintre romani nu s-au spalat niciodata pe dinti.
16. Un obicei prost al multor romani este sa iti bata sotiile. Romania este printre tarile cu un numar ridicat al victimelor violentei domestice.
17. Din cauza cainilor vagabonzi care ne pun viata in pericol, mai ales in Bucuresti.
18. Romania ocupa locul 3 din Europa cu privire la numarul de persoane care sufera de obezitate. Multi dintre noi nu stim sa ne hranim sanatos sau nu avem bani sa facem asta.
19. Multi romani sunt deprimati deci e mai bine sa plecam intr-o tara unde cetatenii sunt mai fericiti. Si nu e o presupunere. Romania se situeaza pe primele locuri in ceea ce priveste gradul de deprimare a populatiei, potrivit datelor publicat de cel mai recent Eurobarometru referitor la sanatatea mintala realizat in statele Uniunii Europene.
-ai un trai de viata mai decent
-statul respectiv este mai dezvoltat din punct de vedere economic, cultural (civilizat) etc
-speranta de viata este mai mare
-poti incepe o noua viata
-scapi de tiganii de aici
ps:cand pleci da-mi un semn ca vin si eu!
1.Se plătește mult dar mult mai bine.
2.Acolo ai putea fi cineva in viata aici nu.
3.cum a zis si curlyyy pentru a scapa de tigani.
4.cu a zia curllyyy pentru a scapă de politicieni... care fac tata de rusine si ne lăsa fără bani.
5.romania e in top 10 la țările un care sunt cei mai obezi oameni