Sa mergi la psiholog.Ideea ca esti nebun daca mergi este total eronata.Eu am fost cand treceam printr-o perioada mai dificila si aveam probleme si cu somnul, eram cu moralul la pamant, gandeam exact ca tine.pa
toti trecem prin perioade de "depresie"
cred ca amicii iti sunt aproape, dar tu incerci sa ii indepartezi intr-un fel sau altul, autoimpunandu-ti ca nu merita...ca nimic pe lumea asta nu merita cu adevarat. dat nu e asa!
sunt multe lucruri frumoase in lumea asta, nu trebuie sa se prabuseasca totul doar din cauza unui baiat la care ai tinut si te-a parasit. o sa fie multe alte dezamagiri, poate chiar mult mai dureroase. fieccare are problemele lui, mai mari sau mai mici, in diferite perioade ale vietii. trebuie sa le depasesti, oricat de greu ar parea pe moment!
se poate sa mai "zaci" in aceasta stare, dar SIGUR iti vei reveni, cu timpul
nu trebuie sa te descurajezi... cel mai bine ar fi sa gasesti un hobby, sau sa te axezi pe ceva, de exemplu pe scoala, munca
eu de obicei cand sunt frustrata invat la biologie, si asta imi prinde bine
incerc pur si simplu sa imi ocup timpul cu altceva in afara de zacut
asa ca te rog, scoate-ti gandurile negative din minte. viata e, totusi, frumoasa
Printr`o perioada de aceasta trec si eu. Sincer iti spun. ia`ti un caiet si fa`ti un jurnal in care scrii tot ce simti! Te ajuta enorm. cel putin pe mine m`a ajutat. Acum depinde si de caracterul fiecaruia. Te pup si sper sa-ti revii cat mai repede!