| ManoleAndreeaMaria a întrebat:

Era anul trecut un tip care ma placea... Mie imi era numai simpatic asa ca dupa ce am fost o zi cu el i-am dat papucii politicos dar direct. El m-a placut in continuare si si am ramas foarte buni prieteni. Dar anul acesta de fapt de vreo 2 3 zile a inceput sa-mi placa si mie de el. Eram ferm convinsa ca el ma mai place si i-am zis sentimentele pe facebook. Ne-am mai vazut dupa in parc(face parte din grupul meu de prieteni din parc) insa nu mi-a spus nimic. Intre timp eu l-am sters de pe facebook. Nu stiu ce sa fac. AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| skiziiskiz a răspuns:

Pai.nu stiu sigur ce sa zic... Daca ati fost impreuna si i-ai dat papucii,iar el tinea mult la tine,poate acum crede ca iti vei bate din nou joc...
sau poate nu te mai place...

Ar trebui sa-l iei la o discutie face-to-face si sa ii zici ce simti pentru el,dar ar fi bine sa ii zici si de ce te-ai despartit de el atunci, doar dupa o zi, altfel poate va fi retinut...
sper ca te-am ajutat :*:*
Bafta muultakiss. fundita?puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Inseamna ca daca iti place de el si lui de tine, ar trebui sa fiti impreuna! happy
---> Incet -incept sa mergeti la intalniri si sa vezi cum va ractona el! big grin

---> Asta e parerea mea! puppy dog eyes

| AnnyXoxo a răspuns:

Pai poti discuta cu el, dar nu pe facebook sau pe mess spune-i in fata ce simtiwinking

sper ca te-am jautat. happy

| Joannaa a răspuns:

Buna,daca mai ai ocazia sa te intalnesti cu el ai putea cere nr.lui de telefon ca sa tineti legatura daca el se obisnuieste cu tine ar putea sa spuna ce sentimente are fata de tinewinking, sper cateam ajutat, baftawinking

| uNNe a răspuns:

Zi ca vrei sa faceti sex:Xlaughing

| stefy_6374 a răspuns:

Priveste-l in ochi!
E emotionant.happy