| valentinalina a întrebat:

Era mica, inocenta, cuminte
un copil model
copilul mamei
apoi il intanli pe el
au fost impreuna
s.au iubit
pana cand timpul
ia despartit...
el a lasat. o pentru alta
ea a stat a plans dupa el
crezand ca se intoarce
dar de geaba
nici urma de el...
intr. o zi intanli niste prieteni
i. a dat o pastla
a zis ca dupa ea o sa ii fie mult mai bine
asa a fost cateva zile
dupa a luat mai multe si mai multe
pana intr. o zi cand s-a terminat...
dupa cativa ani cand a venit baiatul si a intrebat de ea fata nu mai era...
cryingcrying cum vi se pare? inventa de mine

3 răspunsuri:
| valentinalina explică:

Krd ca de fieckre data cand doua pers. se iub. si exista o 3 a pers. asa se intampla. voi nu?
app este inventata de mine

| KaTtY a răspuns:

Frumos
ai dreptate, mereu exista o a 3-a persoana acolo unde 2 se iubesc

| SAKIRA_9871 a răspuns:

Frumoss...si foarte tristsad multi baieti fac asa in zilele astea.si nu mi se pare corect!phbbbbt dc? pentru ca vor si ei sa se creada mari si tari in gasca.sau doar sa se amuze cand sufera alta persoana.fostul prieten se dadea la pr mea cea mai buna. chiar si in fata mea.si la alte fete. pentru ca el vroia sa imi faca rau mie,sa ma distruga,sa plang,sa sufar,sa ii spuna prietenii din sat "bah ai facut`o pe asta sa planga" si el de mandru ce e "da bah,ce sa-i fac asta e,dk e proasta ".ei bine,nu am plans,nu am suferit,nu m-a distrus,desi nu imi placea ceea ce a facut,nu il bagam in seamahappyhappyhappy..."indiferenta doar cel mai tare" asa ca fetelor, exista si a doua sansa, d-zeu fiecareia dintre noi ne da o clipa de fericire:X si acea clipa a fost cand l-am intalnit pe actualul iubit cu cre sunt impreuna de ap 1 an:Xkiss si fost ff convisa ca el ma iubeste, de aceea si eu il iubesc, si il respect! :Xkiss FUNda?:X