Pai cel mai bine ar fi sa cautzi pe google, la video,, melodii medievale din filme,, si eventual, daca nu iti da nimic, incearca sa iti amintesti anul vizionarii filmului(daca mai poti).
Daca nu iti poti aminti, atunci incearca sa scrii un an aprox.
Daca nici asta nu merge, atunci nu mai cauta pe video, ci pe web.
Daca nici asa nu merge, atunci cauta doar,, melodii medievale,, pe google si eventual daca nu gasesti intraba-i pe parintii tai(daca au urmarit si ei filmul) sa incerce sa isi aminteasca daca pot numele filmului, sau macar un cuvant din nume ca si ala te ajuta la ceva;)
Acum vreo 10 ani, cand aveam 4 ani am ascultat o melodie dintr-un film indian si mi-a placut dansul acesta cand l-am vazut :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ish42wa35B4
Numai ca eu nu stiam numele... Apoi am mai cautat cum ti-am aratat sus si am aflat ca se numeste,, Nagina,,
Asta m-a ajutat cel mai mult;)
Cine stie... poate ti-am fost de ajutor
(apropo ...aia incepe sa danseze cum imi place pe la minutul 2:09;) )
Apropo: in videoclipul pe care tocmai ti l-am aratat este vorba despre o fata care a fost muscata de un sarpe intr-un templu sfant si de atunci are puteri ciudate, dar nu si le controla atunci cand ochii ei deveneau din caprui in albastru foarte deschis...
Iti recomand sa cauti filmul, sa stii ca e interesant; aia incercau sa o exorcizeze de sufletul sarpelui care o muscase, dar nu o puteau controla decat cu ajutorul acelor instrumente gen flaut sau ceva de genul(am un lapsus la ora asta foarte puternic)
Dar sa stii ca iti recomand acest film(e foarte interesant in partea in care misca lucrurile si transforma laptele si apa din mana tipului in sange )