| youngforever16 a întrebat:

Era un băiat cu care mă tachinam. În afară de chestiile astea îl prindeam mereu că se uită dupa mine, mă urmareşte cu privirea. A zis că dacă nu mi-aşi mai ţine părul pe faţă aşi fi mai drăguţă [~crede că sunt emo şi tot mă tachinează cu chestia asta ] Aşa azi, aşa mâine până în ultima zi de şcoală înainte de vacanţa de Paşti când eram în curte (~în ziua aia nu mai aveam părul pe ochii :]] ), o colegă de-a mea l-a salutat, a salutat-o şi el, iar el m-a salutat spunându-mi pe nume şi mi-a zâmbit. Am vorbit diferite chestii, nu ştie cine ce. Eu cu colega mea am plecat, iar peste ceva vreme dau peste el. oare mă urmarea? În ziua aia făcea ce făcea şi tot în preajma mea era. De multe ori îl prind că se uita lung la mine iar când eu ma uit la el ori zâmbeşte ori se face că se uită în altă parte. Ce sa fie? Oare mă place sau îi place să mă tachineze? Oare îi place de mine da nu-i place că sunt "emo" (cum crede el)? Am id-ul lui de mes dar nici el nici eu n-am intrat vreodată pe el. Eu îl plac dar nu i-am dat de înţeles. Ce să fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tachineaza-l si tu pe el laughing spune-i "iti place de mine chiar mult de ma scanezi asa? ". Faptul ca zambeste atunci cand il prinzi ca te priveste ar putea insemna ca te place... daca te place nu conteaza cum esti, emo sau nu, tot i-ar placea de tine. Nici sa nu-i dai de inteles ca iti place de el pentru ca nu il cunosti foarte bine si dupa cum ai spus exista posibilitatea ca el sa nu te placa si doar sa te necajeasca, sa ii placa sa rada...
Daca ai putin curaj intreaba-l daca te place, daca vezi ca se uita ciudat la tine zi ca ai glumit laughing nu cred ca s-ar supara.

8 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Pai e clar, va placeti reciproc.Nu mai asteptati, spunetiva asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca baiat iti zic...
sa nu-l bagi in seama.La 15-16 ani baietii nu vor decat sa foloseasca corpul fetelor.
Te ademeneste, iti zice cuvinte frumoase, tu ii cazi in plasa, obtine ce isi doreste, iar apoi va despartiti ca mai apoi sa suferi si sa discuti ore intregi despre asta cu prietenele tale.

| AlinKun a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci prin asta ii caracterizezi pe toti nu?
nu toti sunt la fel pentru cultura ta generala uni inca mai au acel ceva ce ii deosebeste de animale adica sentimente

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinKun):

Pentru cultura mea generala...multumesc.Imformatia ta mi-a fost de folos.
Nu ii caracterizez, ii stiu.
Paste fericit!happy

| youngforever16 explică (pentru anonim_4396):

E adevarat ce spui, sunt şi baieti d-aia care vor doar să profite, dar sunt şi baieţi sensibili, timizi şi cu sentimente, dar în cazul meu, tipul ăsta e timid. Dacă vroia să profite acţiona de mult. Merci oricum de răspuns.

| anonim_4396 a răspuns (pentru youngforever16):

Poate nu vezi tu. Dar oricum, gandeste bine inainte sa-i pici in plasa.

| WhatMeanLove a răspuns:

- pai atunci, cum se zice, romanta placuta sau era iubire placuta? ma rog, chestia e ca te place si daca si tu il placi, va doresc un valentine's day
fericit, stiu ca nu e azi, dar poate o sa-l petrece-ti impreuna cand va fi!

-succes

| DWDT a răspuns:

Daca si tie iti place dragut, si il stii din copilarie spune-i