Prietenia adevarata nu mai e apreciata in ziua de azi si e pacat. Dar tu ti-ai facut treaba.Ai avertizat-o de atatea ori cu cine are de a face dar in ciuda dovezilor a refuzat sa asculte.De acum incolo, toate consecitele vor fi strict din vina ei.Nu poti renunta pur si simplu la o prietenie, asa faca nicio explicatie.Nu e adevarat ca nu are timp de tineMereu iti gasesti timp pentru a asculta pe cineva, fie el si un strain care e gata sa se destainuieCauta-ti o prietena care sa te aprecieze cu adevarat
Ceau:*
Cred ca ''prietena'' ta s-a schimbat probabil ca o vede pe acea tipa prietena ei dar cu timpul o sa isi de'a seama ca a gresit dar poate va fi prea tarziu:*
Incearca sa te imprietenesty cu altcineva si sa nu-i mai dai asa mare importanta pentru ca ea va veni la tine atunci cand o sa aiba nevoie de tine sau cand va suferi si isi va da seama ca aceea tipa nu-i asa cum a crezut ea, iar cat va vedea schimbarea ta isi va da seama ca a gresit lasandu'te pe tine balta pentru fata aia:*
Acuma incearca sa intri in alt grup de prieteni si sa iesi cu ei si sa ai alta prietena buna si iti dau un mic sfat:* NU SPUNE SECRETELE TALE LA NIMENI TINETI-LE PENTRU TINE PENTRU CA APOI CAND O SA TE CERTY CU PERS. LA ACRE II LE-AI SPUS SUNT 50% SANSE SA LE SPUNA:* ai mare grija de tine si sa stii ca unii oameni uita de unde au plecat si de aceea uita sa pretuiasca ce au avut sau ce au si de aceea pierd anumite lucruri, ea banuiesc ca a pierdut o prietena foarte buna care i-a fost alaturi si la bine si la rau :* nu fii trista pentru ca nu ai pierdut tu. ea a pierdut:*:* ai mareee grija de tine si sa ne mai anunty ce s-a mai intamplat:X:*
Buna acelasi lucru am patit si eu cu cea mai buna prietena a mea. dar eu chiar daca ma durea incercat sa o ignor sa isi dea seama ce simt si eu cand ea iesea cu cealalta fata...Am inceput sa umblu si el cu o fata si la cateva zile m-a intrebat ce se intampla cu mine si eu i-am spus a am facut asta sa vada si ea cum este.si ne-am inpacat si de atunci nu ne-am mai certat...
Si nu cred ca e vina ta ca nu va mai intelegeti ca inainte...
Bafta incearca si tu si vazi poate tine si la tine... pooop
Nu esti tu de vina.Eu cred ca prietena ta nu te mai place(fara suparare). Si-a gasit alta prietena pe care o place mai mult decat pe tine. Poate sta cu ea pentru ca, nu stiu, crede ca are mai mult de invatat de la cealalta fata. Dar nu e asa pentru ca nu ai nimic de invatat de la un om care minte.Nu te supara pe mine, dar cred ca trebuie sa ii spui ca pana nu se schimba, nu mai ai ce discuta cu ea.
Sper ca te-au ajutat sfaturile mele si iti urez multa bafta!
P. S:Incearca sa-ti gasesti o prietena noua, in care sa ai incredere.
Penaaaa1 întreabă: