anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram in pauza in clasa si radeam la o faza amuzanta.Ma trezesc cu unu la gatul meu, dandu-mi 2 pumni in cap,ca de ce bat in masa si produc galagie,in timp ce nimeni in afara de el,nu era deranjat.M-am ridicat la el si i-am spus ce sunt gesturile astea aiurea. Dupa m-a injurat,m-a impins fara sa-i fac nimic, eu vorbind civilizat pe ton linstit.Cand am vrut sa ma apropii de el,au intervenit niste colegi,s-au pus in fata mea incercand "sa ne opreasca". Fiind doar eu tinut, am ramas doar la cuvinte.Am procedat corect? Eu zic ca nu, puteam frumos sa-i dau una in clanta sa-l linistesc acceptand consecintele, dar nu am putut din cauza mai multor factori incluzand educatia mea.Voi cum ati fi procedat?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iesi in curte si fa galagie, ca-n pauza unii colegi mai invata si putin respect pentru ei nu strica sa ai.

Nu sunt de acord ca te-a lovit colegul ala, dar nici cu tine sa faci galagie nu sunt.

| sierra1 a răspuns:

Ce drăguț, ca-n junglă, fiecare iși face "propria" dreptate

| AnonimulHD a răspuns (pentru sierra1):

Welcome to life my friend

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu consider ca ai procedat corect.Violenta nu e niciodata solutia.Cu diriginta/dirigintele nu ai de gand sa vorbesti despre asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sincer l-aș ignora pentru ca nu cred ca e prima data când face asta!

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Il prinzi dupa ore si ii dai 2 bucati in mecla sa te tina minte, cu educatia nu rezolvi nimic daca ai animale in jur.

| hshshshsjisjsw5 a răspuns:

As fi facut la fel mannn, cat de tampit sa fie sa faca aia, chiar daca violenta nu e o buna alegere o merita smrr