| DestinulVs2012 a întrebat:

Eram in pauza si e un negrotei si el se lua de mine in clasele mici, toti radeau de mine si eu am un frate de 19 ani si fratemo a chemat un amic de al lui sa il sperie pe negrotei... La speriat si acu in pauza incepui sa ma iau de el ca el nu mai comenteaza la mine si ii spusai ce scrie ba pe caietu tau etc si ii era teama de mine.
Si incepu ora si negroteiu chema o politista si incepu sa ma ia la intrebari dar cand era sa fac cancer din cauza negroteiurului nu am chemat nimica si profesoru si politiau se luara de mine.
Negroteiu a fost reclamat de toata clasa ca nu e cuminte si fac pariu ca mie o sa imi scada nota la purtare si la negrotei, Nu!
Cica imi cheama parinti al scoala politia... Parinti mei nici nu stiu ce mananc ca eu stau la bunici pe parinti nici nu ii intereseaza nu mai suport Va rog astept pareri ca mereu ma enerveaza negorteiu asta adica ma enervea... Credeti ca se facu de ras ca chema politia pentru ca nu ii facui nimica?

3 răspunsuri:
| BlackSheep1309 a răspuns:

Inteleg ca l-ai chemat pe fratele tau sa se ia de acel baiat pentru ca se lua de tine. Inteleg si ca el nu s-a mai luat de tine dupa aceea. Nu inteleg de ce te-ai luat TU de el dupa. Adica, pentru tine e corect sa vii cu fratele tau sa-l aranjezi pentru ca se lua de tine, dar pentru el nu mai e corect sa vina cu cineva (Politia in cazul asta) pentru ca te luai TU de el?
Si nu inteleg ceva... erai sa faci cancer din cauza lui? Cum asa?

| DestinulVs2012 explică (pentru BlackSheep1309):

El e un copil bezmetic si mereu se lua de mine eu am o aluna cu par ff sensibila si pot face cancer de la ea nu ma pot opera.
Baiatu asta a fost reclamat de toata clasa! Ia bagat mana in ghips unnui baiat alteia picioru si tot asa numai belele face si diriginta nu ia scazut nici macar un punct! E un nenorocit ma iau de el ca si el s-a luat de mine!

| DestinulVs2012 explică (pentru BlackSheep1309):

Raspunde-mi baa