anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram intr-o seara cu 2 prieteni prin oras.Am ajuns la mine in cartier, si in timp ce mergeam spre blocul meu striga cineva dupa noi.La scara unui bloc erau vreo 2/3 baieti cu 2 fete.Probabil ca se simteau si ei macho si s-au gandit ca ar fi smecher sa strigi dupa niste trecatori.Cum cei 2 prieteni ai mei sunt asa, mai " fatalai ", si nu au raspuns, m-am gandit sa le comentez eu.Cand au vazut ca le comentez, evident au schimbat putin conversatia dar s-a ajuns la " N-ai auzit? Hai ca vin eu la tine", eu am raspuns " Pai haide " si, evident, nu a venit pentru ca e doar gura de el.
Ideea e, ar trebui sau nu sa le comentezi oamenilor cu apucaturi d-astea.Stiu ca se zice ca daca nu zici nimic nu iti pui mintea cu el, dar daca taci o sa pari a fiind victima si o sa le intre in sange obiceiul de a se da smecheri. Poate o bataita le va scoate obiceiul asta.Voi ce ati face in cazul asta?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa cum o bataita ii dezvata pe ei la fel de bine te poate invata si pe tine sa iti tii gura

| Ganzzo a răspuns (pentru suntserios):

Si daca tipul care le comenteaza e Brock Lesnar? Nu oricine comenteaza.

| Futhakari a răspuns:

Ai tot respectu meu e bine ce ai facut sa nu te lesi la alti nici odata doar daca acel om e chiar nebun si are poate ceva probleme cu capu sunt o gramada. Si cel mai bine e sa ati vezi de treaba ta si sa nu provoci tu scandal lasa pe alti sa faca tu actionezi atunci cand e ceva la adresa ta.

| Christchen a răspuns:

In locul tau as sta potolit, nu e bine sa te dai tu mare "smecher" sa arati ca poti sa bati pe toata lumea, probabil unu pe care tu il consideri mai slab ar putea sa iti rupa gura, sfatul meu e sa iti vezi de treaba ta si sa nu te mai dai zmeu.

| Ganzzo a răspuns (pentru Christchen):

Probabil ca am un oarecare ego la 1, 81 si 74 kg, faca sala de ceva timp si sunt la lupte libere, nu cred ca ma bate orice puradel.Le-am comentat pentru ca au fost adolescenti tipici de cartier, "smecheri" in grup, singuri... Daca erau adulti sau intr-un numar mai mare. imi vedeam de treaba