Asta chiar e buna rau, banuiesc ca fetita e 6 ani pana nu a auzit la cineva expresia asta sau pana ce nu a invatat-o cineva sa zica asta de la ea sigur nu a zis-o, ai mai multe variante, fie lasi furia la o parte si o manipulezi dandu-i o ciocolata sau dulciuri si rugand-o sa nu te mai jigneasca, fie o amneninti si tu, sau poti riposta punand pe o fetita de varsta ei sa o strige muma padurii, daca tu esti ce-a din poza esti foarte draguta, copila sau cine a invatat-o trebuie sa-si puna ochelari, sau mai ai o varianta, o ignori, daca se mai apropie de tine si te jigneste te faci ca urmaresti un gandac decat pe ea, sau sa strigi in gura mare needucat-o, poate mama ei v-a auzi si va lua masuri, daca nu iei tu singura masuri, dar cel mai bun lucru e sa nu te cobori la nivelul unei fetite de 6 ani, cand va fi ca tine v-a intelege.chiar nu se merita sa o bagi in seama.
Sa te comporti conform varstei tale si sa intelegi ca e un copil si atat.Nu ai ce sa ii faci sau cum sa "rezolvi" problema asta.Invata sa o ignori sa nu o bagi in seama. E doar un copil la urma urmei.Bafta!
Ignoranta este cea mai buna arma ...
HF sper sa rezolv problema "muma padurii" )) doar glumesc
Nu-i mai da importanta. Si rezolv-o cand mai creste. Tine-o minte.
Spune-i ceva inaopi care so doara are 6 ani ea nu poate gandi inca ce e bine si ce e rau cnivea ii zice ce sa faca daca nu te intelegi cu maicasa asta inseamna ca ea e in spatele acestui teatru cred eu, degeaba o bati ca tot ce ii zice maicasa va face eu cred ca nu are rost sa te pui cu ea si in plus e pacat ca ea e inca mica ea habar nu are pe ce lume traeste cu mama ei poti vb si trebuie sa vorbesti politicos ca totusi e mai in varsta ca tine dar eu as incerca sa vb cu ea si daca nu merge mias vedea te treaba s inu asi mai bagao in seama pe aia mica si nici pe mama ei ca na se spune ca daca prostia ar durea ar fi numai urlete pe lume aleia mica santajeazo cu ceva zi cai ii faci rau maemi ei sau jucariei preferate sau sperio si tu cu ceva sa vezi cum sacpi de ea na ma rog vu verisori mei a funcinat sa-i fac sa stea cuminti au 5 si 6 ani si fac prosti dupa prosti desi stiu ca nu e bine ca eu trebuie sa ma grija de ei o saptama in vacant sa vezi ca la fata i-am zis ca daca mai face pozne ii iau papusa preferata si si no mai las la mama ei asa si cu baiat l-am speriat {dar nici ca nu avea de ce sa se sperie eram machiat ziceai ca eu is muma padurii} si i-am zis ca daca vrea sa nu ma mai vada za nu mai faca pozne si sa asklte de mine si a functinat au stat cuminti toata saptamana acum fa tu ce crezi ca emai bine
Sa o ignori. Chiar iti pasa ce spune ea? Daca vede ca nu o bagi in seama, te va lasa.
So ignori. la cei 6ani a ei nu gandeste ca te`ar putea durea cuvintele ei. ea crede ca se joaca. tu la cei 14ani, fii fata matura si da`i educatie spunandu`i bland si totusi autoritar ca nu`i frumos sa vvb asa si ca vor rade copii de ea
Iti impartasesc sentimentul
si in colegiul meu invata o "mucoasa" de 8 ani
care comenteaza aiurea de fiecare data cand vede pe cineva, se crede vedeta, gen Hanna Montana. Doamne. copiii din ziua de azi nu'si mai cunosc lungul nasului. Faza e ca nu conteaza ca esti mai mare decat ea. Mie imi comenteaza de fiecare data cand ma vede [am 18 ani] si am vrut de cateva ori sa ii trag una, dar cand am vazut'o pe maicasa am inteles de unde i se trage proasta crestere
Cel mai bine dupa parerea mea este sa o ignori...sau daca totusi nu rezisti poti sa vorbesti cu mama ei sau sa ii demonstrezi ca si-a crescut fata destul de prost