Eram la școala si cu varul meu a venit o fata pe nume Bianca eu trebuia sa plec afara cu Varul si Bianca dar ea s-a pus sa doarma in patul iubitului meu așa ca am lăsat-o sa doarma nu mam gândit vreodată ca ma va înșela i-am zis la iubitul sa stea cu Dario ca eu ies pe afara dar el s-a pus sa doarma lângă Bianca așa ca am îmbrăcat băiatul si am plecat cand ma întorc acasa ce sa văd Bianca sa dezvelit ca ii era cald si era cu chiloți pe picioare si ii se vedea ....si iubitul meu era îmbrăcat așa ca am luat-o pe Bianca de par si am bătut-o de ma saturasem si ii zicea Bianca te-ai culcat cu el dar ea nu nu si Bianca la urma a zis ca da așa ca pe ea am dat-o afara si am așteptat pana sa te trezești cand s-a trezit la am întrebat dc ai făcut asta si el a zis ca nu știi despre ce vorbesc si i-am explicat si el a zis ca nu-i adevărat si l-am pus sa juri pe băiat ca nu-i adevărat si tu ai jurat ca sa crapi nu ca te juri ca nu mai înșelat cu Bianca dar pana la urma ai recunoscut si ai zis ca a fost o Neînțelegere ecc așa ca ți-am zis ca îmi iau băiatul si plec de lângă tine si il las cu Bianca si el ca nu nu nu
Si eu mam jurat ca îmi iau băiatul si plec de lângă el si pana la urma așa si a fost eu am plecat dar el tot la aia s-a dus a el zicea Ca nu sa atins de ea ca ii virgina si tipa ca nebuna dacă o atinge atuncia cine *** a dezbrăcați si după m-am trezit
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Eu pe el l-as fi luat la bataie, ca tu cu el traiesti si el te-a inselat, nu Bianca.
In locul Biancai, te-as da in judecata, si as scoate si certificat medico legal ca ai invinetit-o si ce i-ai mai facut.
De ce alegeti voi sa loviti pe cine nu trebuie?
De ce ai dat in ea, cand el a fost ala care si-a bagat sula?
Taman pe ala care te-a isnelat, l-ai menajat...de ce?
Femeie, nu stiu cat te duce capul la ceea ce ai facut, dar asa ceva se poate lasa cu tribunal daca bati pe cineva, chiar si in casa la tine.
Daca stiai ca ai un curvar la usa, de ce ai plecat de acasa si la-i lasat cu o pustoiaca?
Aia poate sa spuna la medic ca a fost violata de iubitul tau si batuta de tine si amandoi intrati in puscarie, mai ales daca-i minora.
Gandeste-te bine inainte sa faci prostii, ca lasi copilasul ala pe drumuri! Cine ti-l creste daca ajungi dupa gratii?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.129.25.152) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro