| Loredanadario a întrebat:

Eram la școala si cu varul meu a venit o fata pe nume Bianca eu trebuia sa plec afara cu Varul si Bianca dar ea s-a pus sa doarma in patul iubitului meu așa ca am lăsat-o sa doarma nu mam gândit vreodată ca ma va înșela i-am zis la iubitul sa stea cu Dario ca eu ies pe afara dar el s-a pus sa doarma lângă Bianca așa ca am îmbrăcat băiatul si am plecat cand ma întorc acasa ce sa văd Bianca sa dezvelit ca ii era cald si era cu chiloți pe picioare si ii se vedea ....si iubitul meu era îmbrăcat așa ca am luat-o pe Bianca de par si am bătut-o de ma saturasem si ii zicea Bianca te-ai culcat cu el dar ea nu nu si Bianca la urma a zis ca da așa ca pe ea am dat-o afara si am așteptat pana sa te trezești cand s-a trezit la am întrebat dc ai făcut asta si el a zis ca nu știi despre ce vorbesc si i-am explicat si el a zis ca nu-i adevărat si l-am pus sa juri pe băiat ca nu-i adevărat si tu ai jurat ca sa crapi nu ca te juri ca nu mai înșelat cu Bianca dar pana la urma ai recunoscut si ai zis ca a fost o Neînțelegere ecc așa ca ți-am zis ca îmi iau băiatul si plec de lângă tine si il las cu Bianca si el ca nu nu nu
Si eu mam jurat ca îmi iau băiatul si plec de lângă el si pana la urma așa si a fost eu am plecat dar el tot la aia s-a dus a el zicea Ca nu sa atins de ea ca ii virgina si tipa ca nebuna dacă o atinge atuncia cine *** a dezbrăcați si după m-am trezit

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai pune niste puncte, niste virgule, exprima niste idei coerente si pe urma poate intelegem si noi ceva din ce ai scris.