| ForbiddenLove a întrebat:

Erau niste jocuri dinalea mai stupide (la care totusi ma amuzam cand eram mai mica) care se jucau pe hartie ...de scriai anumite chestii(nume, flori, locuri etcc) si apoi faceai nu stiu ce si "vedeai" cine pe cine place?, ce ii da?, unde merg?, ce fac? etc laughing
Mai tineti minte vreun joc din ala? Ca eu chir nu mai stiu...laughingrolling on the floor
(sczz pentru greselile de gramatica)

Răspuns Câştigător
| Ramonish a răspuns:

A daaaa! Trebuia sa faci o casuta formata din patrat si un triunghi. Patratul il imparteai in 4 casute pe un rand ca la x si o. In prima scriai nume de baieti in a doua un loc din casa in a treia tinuta preferata si in a patra un nume de flori. In triunghi puneai un n umar de la 1 - 10 si numarai la fiecare rand de 1 - 10 ori. De exemplu la baieti care iti iesea taiai si mai numarai inca o data pana ramaneai cu un nume de baiat. La final iti iese ceva in genul : Vei fi cu x in x imbracata in x si el iti va aduce un buchet de xbatting eyelashes

2 răspunsuri:
| alexa007 a răspuns:

Tomapant, painicile

| RECLI a răspuns:

Nu prea înţeleg crying Dar cu chestii din astea cu cuvinte sunt multe... Spânzurătoarea, fazan... Dar nu e despre un joc d-acela crying