| alex9109 a întrebat:

Este adevarat ca baietii inseala mai mult decat fetele?

Răspuns Câştigător
| Agnes00 a răspuns:

Nu cred ca e in functie de sex.
Si e posibil ca fetele s-o faca mai mult, dar s-o ascunda mai bine.

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,nu e o regula,depinde de fiecare in parte, de felul fiecaruia de a fi, nu conteaza ca e fata sau baiat.Eu cred ca si fetele si baietii inseala in egala masura,ca pana la urma baietii care inseala,nu inseala cu un alt baiat,tot cu o fata,acum depinde de caracterul fiecaruia, daca pe altii ii mustra constiinta sa o faca, altii inseala de numa fara nicio parere de rau.DOar ca exista o diferenta,baietii de cele mai multe ori inseala fara niciun motiv,sa se simta bine si gata,fara sa puna suflet,daca au ocazia nu o rateaza,chiar daca iubeste partenera,insa fetele,bine nu toate dar in general,inseala fie din razbunare,fie la o betie,fie dintr-o greseala sau ca nu se simt iubite si satisfacute de parteneri, o fata care gaseste la prieten tot ce trebuie, mai greu cauta in alta parte.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu,nu e adevarat, si fetele inseala in aceiasi masura.

| Klepto a răspuns:

Cu cine inseala barbatii, oare nu cu femeile?
Cu cine inseala femeile, oare nu cu barbatii?
Ai mai mare sansa sa ghicesti facand o ala bala portocala intre un barbat si o femeie.

| AllDayAllNight a răspuns:

Nu e adevarat.Si fetele pot insela.si mai rau ca baietii. Akim depinde de persoana.Nici baieti nici noi nu suntem sfinti.laughing

| iDplm a răspuns:

Da, da, absolut ca da...mai absolut ca vodka...Curvele inseala cel mai mult. Ne sta in firea noastra de barbati sa f***m si capra vecinului care arata mai bine decat mielu nostru.

Întrebări similare