Nu cred ca e in functie de sex.
Si e posibil ca fetele s-o faca mai mult, dar s-o ascunda mai bine.
Buna,nu e o regula,depinde de fiecare in parte, de felul fiecaruia de a fi, nu conteaza ca e fata sau baiat.Eu cred ca si fetele si baietii inseala in egala masura,ca pana la urma baietii care inseala,nu inseala cu un alt baiat,tot cu o fata,acum depinde de caracterul fiecaruia, daca pe altii ii mustra constiinta sa o faca, altii inseala de numa fara nicio parere de rau.DOar ca exista o diferenta,baietii de cele mai multe ori inseala fara niciun motiv,sa se simta bine si gata,fara sa puna suflet,daca au ocazia nu o rateaza,chiar daca iubeste partenera,insa fetele,bine nu toate dar in general,inseala fie din razbunare,fie la o betie,fie dintr-o greseala sau ca nu se simt iubite si satisfacute de parteneri, o fata care gaseste la prieten tot ce trebuie, mai greu cauta in alta parte.
Cu cine inseala barbatii, oare nu cu femeile?
Cu cine inseala femeile, oare nu cu barbatii?
Ai mai mare sansa sa ghicesti facand o ala bala portocala intre un barbat si o femeie.
Nu e adevarat.Si fetele pot insela.si mai rau ca baietii. Akim depinde de persoana.Nici baieti nici noi nu suntem sfinti.
Da, da, absolut ca da...mai absolut ca vodka...Curvele inseala cel mai mult. Ne sta in firea noastra de barbati sa f***m si capra vecinului care arata mai bine decat mielu nostru.
alexalx1234 întreabă:
misauratcuviata întreabă: