Da.este adevarat. daca folosesti placa si nu folosesti un balsam bun sau o solutie pentru parul dat cu placa(sunt o gramada de spray-uri pentru asa ceva... spray-uri cu care iti umezesti practic putin parul si il aperi impotriva arderii)...placa arde parul...acum depinde de la persoana la persoana.Am colege care isi intind parul zilnic si au parul ars si ros...si mai si naparlesc din pacate
Mare grija ce fel de placa folosesti!(ma refer la firma care produce placa de intins parul) Mare grija si la balsam sau sampon sau spray pentru ca nu toate au un efect bun asupra parului
sper sa te ajute raspunsul meu...
Pupici
Bună.
Cheală, nu cred, dar sigur îți vei arde părul și vei fi nevoită să te tunzi, să te tunzi și iar să te tunzi până nu mai ai ce!
Folosește-o mai rar, pune în palmă câteva picături de ulei (nu mai mult de 4-6 picături o dată) de protecție special pentru uz de placă de păr și treci degetele prin păr insistând la vârfuri, așa mai previi un pic despicarea firelor din cauza căldurii foarte mari emanată de aceasta.
Pa, pa.
Eu folosesc placa de ceramica cam de 4 ani si nu sunt cheala. E adevarat ca ma sapl cu un sampon care imi protejeaza parul si il repara si o solutie cu care imi dau pe parul ud inainte sa il indrept.
Samponul cu care ma spal e : Dove Silk and Sleek si solutia impotriva arderii parului este : Spray Dove Heat Defense Therapy.
Le gasesti la orice supermarket, si nu sunt asa scumpe.
:*
Salluth.
Hm. cheala? Problema sta in felul urmator. Depinde ce fel de par ai. (Des, subtire) Daca ai un par des, ondulat. poti folosi placa fara nici o problema... si daca parul iti cade sau se arde, el creste creste firul de par nu se rupe de la radacina ci de unde il intinzi cu placa. Deci chel/cheala, n-as crede. Intr-adevar placa NU e buna pentru par. Folositi un sampon bun si incercati sa nu folositi in mod EXAGERAT placa de par. Pt fetele cu parul des, ondulat as recomanda filatul, (in cazul in care v-ati saturat de par des, ondulat ) e o metoda mult mai buna decat placa. totusi depinde si ce fel de placa folosesti. Eu folosesc o placa buna dar m-am saturat sa vad cum parul mi se rupe. decirenuntz la placa. Si eu, fetelor am un par desssss si ondulat dar... il pretuiesk. pentru ca multe fete ar vrea sa aiba parul meu. nu stiu dc eu m-am saturat d atat volum. dar nah decat sa ai 2 fire de par in kp, mai bine des si ondulat.
LorenaAnca întreabă:
misauratcuviata întreabă: