Eu seara mananc un grapefruit (nu mananc altceva), am o alimentatie echilibrata cum a scris Legiuitoarea, dar nu consum mezeluri de nici un fel, singurul'' sport '' pe care il practic e plivitul in gradina de zarzavat si ingrijitul florilor si am dat jos in doua luni 7 kg.
Eu cand imi aduc aminte sau cand am in casa mereu mananc cateva felii de grapefruit dupa masa de la amiaza. Ma simt mai bine. Si am auzit ca ajuta digestia.
Daca adaugi un grapefruit iainte de masa sau dupa, stors sau nu, imbunatatesti functionarea aparatului digestiv, plus ca slabesti aproximativ 1 kg pe luna, fara nici o modificare a alimentatiei tale obisnuite! Daca doresti sa slabesti mai mult, iti recomand si eu ceea ce a scris Legiuitoarea!
O vara frumoasa si in forma!
Bună.
Ajută la detoxifierea ficatului prin eliminarea de grăsimi.
Ajută într-o oarecare măsură. Trebuie să ai o alimentație sănătoasă formată din fructe și legume proaspete, brânzeturi și lactate degresate, sucuri naturale făcute în casă, cereale și pâine integrală, nuci-semințe-alune, miere, zahăr brun din trestie de zahăr, ceaiuri depurative, carne slabă de pui-vită-pește, ulei de măsline extravirgin, mezeluri ușoare din pui, etc. și multă mișcare (practicarea unui sport cu regularitate), mersul zilnic pe jos în ritm alert timp de 30 de minute, etc.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
DarkShina5566 întreabă:
rebelsoul întreabă:
hinaty♫ întreabă:
Twister09 întreabă: