Numai daca nu mai iejti domnisoara. daca esti.t poti duce linijtita... fundita?:X
Buna!
Ai voie sa mergi. Doar ca nu ai voie sa intri, poti sta afara daca doresti.
O zi buna!
In biserica ai voie dar nu ai voie in altar cica spurci biserica dar eu nu cred caci la urma urmei dumnezeu a fost cel care ne-a dat acest ciclu nu stiu de ce lar deranja
Da este adevarat(adica u poti sa mergi dar este pacat) ca cica,, murdaresti biserica"... fundita?
E o tampenie! ce legatura are religia cu problemele femeiesti?
nu asculta tu de toata lumea.
Mai demult, cand nu existau lucruri care sa te ajute, femeile isi legau niste fase ca sa nu`si stirce hainele.Dar prin acelea se vedea si atunci toate femeile de la biserica stiau ca acea femeie e pe stop.Si ca sa nu mai fie povestite de toate babele, nu mergeau la biserica in acea perioada.Dar acum sunt alte vremuri.Asa ca stai linistita
Am fost si eu interesata de acest lucru si am aflat ca Nu, nu e bine sa mergi la biserica cand ai "probleme"
Am citit ca daca o femeie care are "probleme" intra in biserica cu buna stiinta este un pacat mare si va trebui sa fie resfiintita biserica
Eu merg in fiecare duminica la biserica si stiu perfect ca ai voie sa mergi dar nu ai voie sa pupi icoanele. Deci poti merge linistita numai sa nu pupi icoanele.
Aaa si inca ceva.Ca sa fii sigura de sfatul meu sa stii ca lucrul asta mi l-au spus niste maicute.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
gingergirl1 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: