Asta credeam si eu pe la 11, 12 ani
Dar stii cum se zice, cu varsta iti mai vine si mintea la cap
Credeam asta. Dar am mai crescut si am inceput sa nu mai dau atentie. Sunt niste superstitii stupide, care functioneaza pentru copii mici.Sau pentru fetele indragostite care spera ca baiatul care le place, sa se gandeasca la ele, si sa le iubeasca. Din pacate de multe ori nu este asa.
Eu stiam doar de asta, ca daca te uiti la ora fixa inseamna ca te iubeste cineva, acum nu se stie daca e adevarat
Ei, nu e adevarat, dar eu personal mor de fericire cand ma uit la fix, sau la 13:13 de exemplu
In primul rand R este litera, iar in al doilea rand asta cu ora fixa e o mare pacaleala un fel de superstitie.
Kand eram mai mica... credeam in asa ceva adica de cate ori vedeam ca ii fix sau cum ai dat u exemplu ma bukuram ff mult sau de multe ori imi puneam ceasul sa sune la fix din ora in ora asta era cand aveam 9 sau 10 ani ) dar astea is simple koinkidente ar fi kulmea sa fie adevarat ) is doar niste superstitii aiurea ... Parerea mea !
Copilasi copilasiera frumos cand credeam si noi in chestii din astea si completam oracole