Păi uite, ţi-ai răspuns singură, ambele variante pe care le gândeşti sunt bune, Sunt 2 posibilităţi : una ar fi că te place, cealaltă ar fi că e miştocar. Cum faci diferenţa? Simplu. Observi dacă le cicăleşte şi pe alte fete sau numai pe tine. Dacă numai pe tine te cicăleşte, te place. Dacă nu, e miştocar şi se bagă în seamă.
Pai...Dap..Intotdeauna asa se intampla, crede-ma.Nu numai ca o place, ii foarte posibil sa fie indragostit de ea:X.Nu-s baiat, dar nu cred ca toti baietii-si bat joc, pe bune.Depinde de baiat:X.Dar s-ar putea si sa incerce sa faca gelos pe alta fata... Depinde, dar mereu se intampla asa, cred ca te place, sau e chiar indragostit de tine:X.
Dar problema e ca sunt 2 si nu ma lasa de loc si nu stiu ce sa fac. unul e chiar dragut dar celalat nu e deloc.mai rau e ca cei 2 sunt cei mai mai buni prieteni. nu e de ajuns ca amandoi ma cicalesc dar cand sunt impreuna si eu sunt prin preajma lor ma cicalesc de 10 ori mai rau decat cand e unul singur
Poate te plac, dar ţi-am zis, contează foarte mult comportamentul lor din preajma altor fete. Aşa, dacă eşti numai tu cu ei, tu fiind fată, devii automat centrul atenţiei, indiferent dacă te plac sau nu. Deci ţi-am zis, observă-i comportamentul.
Bine asa voi face. multumesc
Raspunsul meu e urmatorul daca acel baiat se da pe langa tine si petreci mai mult timp in preajma lui sar fii putut sa se ataseze de tine ceea ce il face sa te vrea si poate sa ajunga sa te si iubeasca nu doar sa te placa acum depinde la cine trage mai mult daca au mai fost persoane langa voi. eu zic sa incerci :*
allexxxandra întreabă: