Risti sa te imbolnavesti rau. Mergi la un nutritionist si vei slabi curat fara probleme.
Da, poti sa slabesti. Corpul nu mai primeste hrana:minerale, fibre, vitamine si astea toate duc la anorexie.
Provocarea vomei sau folosirea laxativelor dezechilbreaza organismul
Astfel de metode de slabit sunt asociate adesea anorexiei si bulimiei "distrug sistemul digestiv, pot provoca arsuri pe esofag si pot distruge smaltul dintilor din cauza acidului". Laxativele pot distruge flora microbiana si pot duce la constipatie.
Vrei sa slabesti mai sanatos: fa sport la sala: fitness, gimnastica, dans aerobic si mananca sanatos, vei slabi frumos fara sa-ti pui viata in pericol.
Normal, pentru ca nu mai ai mancare in organism si normal ca slabesti. Vrei sa faci asta?) Bulimie sau cum se cheama boala asta.
La cum e adevrat ca daca vomiti iti dai peste cap organismul si pierzi extrem de multe minerale necesara
Normal. O sa-ti distrugi si dintii, dar na, un pret mic pentru a slabi. Adica, de ce sa mananci mai putin si sa faci exercitii fizice, cand poti sa vomiti...
Da,poti sa slabesti, pana o sa devii anorexica! Daca asta iti doresti, sa-ti distrugi sanatatea si viata, incearca.
Sunt anorexica....asa ca ce mai conteaza...
In cazul acesta, chiar ar trebui sa mergi la un medic!
Parintii tai ar trebui sa se ingrijoreze si ei ar trebui sa ia initiativa, deoarece tu nu vei merge niciodata singura la o consultatie.Sau poate da, pana nu este prea tarziu!
Ceva foarte important pe care nu il stiu cei care se infometeaza este ca daca nu manaci sau dai afara, vomitand, pierzi masa musculara nu grasime! Grasimea iese DOAR prin sport!
Fata draga, stai cuminte nu iti baga degetul pe gat ca te ia dracu. vei da in bulemie si am inteles ca nu-i usor sa te desprinzi + de asta iti dai tot organismul peste cap. cel mai bine, parerea mea este sa mananci regulat, normal ca de obicei, insa adaugand cateva exercitii fizice. o alta varianta este joggingul. acesta este foarte sanatos, intareste organismul si te si ajuta sa slabesti. iar pentru burtica, nu stiu, incearca abdomenele si genoflexiunile. preferabil abdomenele... sper ca ti-am fost de folos. fundita? :*
De unde vrei sa mai slabeasca? Fata are deja 49 kg la 1, 72m.Este cu mult sub greutatea normala pentru varsta ei. Deja este anorexica, dupa cum si martusiseste!
Bulimia(incorect ai spus "bulemia") este cu totul altceva.
Si tu mai vrei si "fundita", cu asa sfaturi.
Da, vreau sa fac asta!
Chiar daca am 49 kg la 1.72 vreau sa mai slabesc 4 sau 6 kg.
Cand au auzit parintii mei ca vreau sa mai slabesc au spus ca sunt nebuna...si poate chiar sunt...
Dar cand ma uit in oglinda ma vad grasa si nu slaba cum sunt.
Chiar esti nebuna.
Vrei sa fi slaba/schiloada si sa umbli prin spitale, sau sa fi "plinuta"/grasuta/whatever si sa duci o viata linistita?
Eu fac sport si mananc foarte putin si sanatos dar am crezut ca pot sa slabesc mai repede asa.
1.Tu n-ai minti nici cat un bob de mustar cum DRACU sa nu poti sa slabesti prin sport, e adevarat ca trebuie sa te antrenezi corect si sa mananci corect, dar trebuie sa ai rabdare cum muschii nu se fac batand din palme asa si cu grasimea.
2.Pentru ce naiba in lumea asta te grabesti sa slabesti cu ce te ajuta asa de multa daca vomiti?
3. Daca faci treaba cu vomatul eu te sfatuiesc sa iei 3 tipuri de otravuri diferite si sa le bei e o moarte mai usoara.Tu n-ai auzit ca asta iti va f... tot corpul si sistemul imunitar si astfel vei fi slabita la orice tip de bacterii + ca poti da in anorexie vrei sa ajungi ca aia din lagarele de concetrare( problema e ca aia aveau ce manca si erau lasati mortii acolo).
4.Sincer eu ti-am raspuns frumos la cat de absurda e intrebarea dar e treaba ta, ma doare undeva.
EuAla întreabă: