Draga Gianina, One Direction vin in 2013 in Europa, Romania inca nu e pe lista, din pacate.Eu ii iubesc la culme pe baietii aia, si m-as duce daca ar fi in Romania, normal :X:X:XDesi ar fi un vis.
Dedicate cu totul. Voi deja nu mai conștientizați dacă ce fac băieții ăia e okay sau nu. Voi nu mai acceptați alte păreri în legătură cu ei, voi nu acceptați adevărul despre ei. Voi numai pe ale voastre le țineți. Da, tu nu ți-ai exprimat părerea, tu m-ai acuzat că ascult manele, în timp ce eu chiar mi-am exprimat o părere. Și am încheiat subiectul ăsta de rahat deoarece cu voi nu se poate discuta.
Spune-mi tu ce nu fac bine baietii astia! Au omorat pe cineva? Au batut pe cineva? Au injurat pe cineva? Nu! Ai tu un fix si de aia ii urasti. Tu nu ti-ai exprimat parerea, i-ai jignit cu totul! A mea este o parere, a ta o jignire. Ei nu au facut nimic ca sa aiba hateri, dar din pacate lumea este plina din acestia care urasc vedete fara motiv. Tu esti printre acei oameni. Si asa, am incheiat. Nu am ce discuta cu cineva care nu vrea sa inteleaga.
Cred că tu nu înțelegi ceea ce vreau să spun. Am încheiat.
onedirectionforever întreabă:
Uka07 întreabă:
Idkrjek întreabă: