anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca pentru a face muschi trebuie sa ai ceva sunci pe tine din ce sa prelucrezi(sunt mai slabut de fel)...nu stiu ce sa cred... vreau si parereile voastre...

Răspuns Câştigător
| metonst54 a răspuns:

Nu este adevarat, dar este adevarat ca cei cu "sunci" fac muscii mai repede, dar totusi depinde daca ei sub stratul de grasime au musculatura lucrata, de ex daca nu o au lucrata o sa capete muschii repede dand jos din greutate care acest lucru este vizibil(daca mananca sanatos normal), si cei care au muschii facuti dar au totusi grasime si la ei rezultatele sunt mai vizibile decat la cei slabi fiindca ei in acelasi timp dau jos din grasime si mai si fac muschii deja lucrati bine

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat, din grasime nu se formeaza niciodata muschi, indiferent de prelucrare.

| xibalba a răspuns:

Nu, poti face muschi si daca esti slabut, lucreaza`ti corpul treptat si o sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. bafta!

| peanut a răspuns:

NU oua crude, si nu-ti trebuie grasime ca sa pui muschi lol. daca esti ectomorf (slabanog), atunci iti e ceva mai greu, ai metabolismul prea rapid.

| dragosh a răspuns:

Nu e adevarat!
Eu am luat'o de jos ca sa zic asa.si dupa o luna s`a vazut o imbunatatire a fortei si a cresterii masei muscularewinking
Eu pot sa zic ca merg la sala de 2 ani(dar nu constant). In astea doua veri care au trecut am tras ca lumeabig grin.in rest sa zic ca merg doar sa ma mentin. 1-2 ori/saptamana.Au fost si saptamani la rand in care nu am fost deloc, fiindca eram prea ocupat cu scoala.
Dar uite, asa ca o chestie.cam in 6-7 luni am luat vreo 8-9 kgwinking

Legiuitoarea,
numai consumul de carne de vita, branzeturi si oua te ajuta sa construiesti muschi puternici si sanatosi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Fals.
Consumul de carne de vită, brânzeturi și ouă te ajută să-ți faci mușchi puternici și sănătoși.
Pa, pa.