Eu si acum imi amintesc de baiatul cu care am fost, si acum cand vad ca intra pe mess parca am o usoara vibratie in corp, sa nu credeti ca-l plac, nu, suntem doar prieteni si asa vom ramane.
Deci parerea mea e ca, nu prea ai cum s-o uiti.
Da.
Nu se uita in genul ca nu poti sterge amintirile, daca acestea au fost neplacute.Sau nu se uita daca vrei tu sa-ti amintesti, daca a fost ceva special pentru tine.
Da este foarte adevarat, adica un exemplu eu oricat ma's chinu'i el tot are un loc acolo in inima mea pot sa ma si casatoresc, sa fac 6 copiica tot nu o sa uit pe aceea persoana care mi-a oferit primul sarut din dragoste peste 40 de ani imi voi aminti cu ce'a mai mare bucurie de clipele acelea
Da, e cat se poate de adevarat . Cum spunea Adry05, cand intra pe mess am niste emotii :-ss, si daca mai si intra pe mine [ mor ]. P. S. : nu il mai plac, insa mi-e dor :-
Da, este adevarat adica oricat de multi iubiti/iubite ai avea pe prima nu o vei uita niciodata numai daca ai iubit-o. Asa spun multi si cred ca este adevrata adica si acum ma gandesc la primul baiat pe care l-am placut si peste 5 minute imi vine sa-l strang de gat. Era o glumitza mik
Nah depinde la mine nu e asa adica nici nu stiu. poate nu am ajuns sa iubesc cu adevarat si de asta dar cu cati am fost am tinut mult la ei si i-am uitat...nah amintirile nu se uita niciodata:*
anonim_4396 întreabă: