Nu se stie. Ministrul Educatiei se opune dar sindicatele vor asta.Inca nu s-a decis.
Abia maine se intalneste doamna ministru cu federatiile sindicale si vor horari ce si cum va fi cu posibila amanare a deschiderii anului de invatamant.
Si eu am auzit asta la un buletin de stiri.
Inca nu se stie cu exactitate, dar eu sper ca da
A auzit mama la radio ca profesorii isi mai iau 2 saptamani de concediu fara plata..."cica"
Cand am vazut intrebarea era sa fac infart....Nu cred totusi ca avem noi norocul asta.Bafta
Vad aici diverse pareri dar mai multe sunand asa:sa se prelungeasca cu 2 ani, doamne ajuta, nu vrem la scoala.scoala ne face mari.peste 4-5 ani veti regerta aceste cuvinte amarnic.si eu am zis adesea aceste cuvinte insa acum mi le retrag. daca te intreaba cineva cate clase ai? eu am 12 plus facultatea sa zicem la care tu raspunzi 7 8 clase.deja te inrosesti in obraji si apleci capul.
Nu stiu daca "isi iau" profesorii concediu fara plata ) am auzit ca s-ar putea sa fie trimisi toti bugetarii intr-un astfel de concediu pentru a se mai face economii...
Stai linistita gogosi dintr-astea am auzit prea mult ca sa mai credem... cel putin eu m-am saturat de modul de a ii "Speria" pe cei din minister cand niciodata nu s-a intamplat nimic ... Bullshit.
Nu e vb de concediu fara plata ci de greva.eu asa am auzit... Eu ce ma fac ca sunt la liceu cu plata si noi platim indirect profesorii.nu or prelungi si ei.:S
DaAsa au anuntat astia la stiri pe PROTVE posibil sa incepem pe 1 OctombrieSi bine ar fiDar mai avem vacanta inca 2 saptamani deci mai au timp sa se razgandeasca
Marius339 întreabă: