Clasa a 8-a, vor lua vacanta inainte cu saptamana parca decat ceilalti. Deci daca altadata o luam in 15 iunie, anul asta o luam in 8 iunie, pentru ca noi avem bilingvele/evaluarea nationala
Da o sa luam cu o saptamana inaintea celorlanti pentru ca pe 20 si 22 dam examenele de admitere in liceu la mate si romana.si iti dai seama pana afli rezultatul pana iti faci fisa.pentru liceu sa vezi ce medie ai.o sa treaca iunie Si o sa mai avem doar iulie si august. Fundaa?:X:X
Hmm...din cate stiu eu o sa scurteze vacanta de vara cu o saptamana[parca]nu stiu sigur.si acea saptamana o va pune in vacanta de iarna
Este invers iubire, luam vacanta dupa examene, adica pe 22 iunie. Examenele sunt pe 20 iunie la romana, si 22 iunie mate.Vom lua vacanta dupa ce le dam, ceilalti iau pe 10-15 iunie, eu asa stiu.
Succes daca esti a VIII-a(si eu sunt)
Aaaa,noi asa luam vacanta normal, daca la asta te refereai.Luam vacanta pe 10 iunie,asa ne-a zis diriga.Dar vacanta vacanta, a noastra de vara, e dupa examene.
Buna.
Din cate am inteles, este adevarat ca vacanta de vara se va micsora cu 3 saptamani, in schimb cea de iarna va fi prelungita, tot cu 3 saptamani. Deocamdata acesta este un proiect, n-a fost pus inca in aplicare. Vacanta de vara o s-o incepeti o data cu toti ceilalti elevi.