Chestia asta cu horoscopul eu nu cred ca este adevarata.
Fiecare scorpion or fi avand cate putin din natura voastra dar nu are cum ca toti sa fie haini si rai si mai ales in asa hal sa reuseasca tot ce isi propun.pentru ca dumnezeu ne-a facut oameni. dar fiecare are structura diferita.cu inteligenta.rautate.dibacitate diferita.si chestia cu norocul in dragoste fiecare si-l face.tot ce trebuie sa faci este sa risti sa incerci pana castigi.sau sa stai sa astepti.
Sper ca te-am lamurit
Buna.Eu sunt scorpion, dar nu sunt rea si haina.Aici depinde de cum iti formezi caracterul, nu de zodie.
Iar la a doua intrebare...eu da, am noroc in dragoste .
Eu sunt scorpion si am episoade da incare sunt foarte rea chiar si cu mine. Pot fi asa de insensibila si indiferenta si uneori ma doare in cot, sau am episoade in care sunnt sensibila dar nu toti scorpionii sunt haini.
Se spune ca scorpionii sunt asa mai misteriosi si reusesc ce isi propun. Le place viata asta asa mai ciudata, le place sa vorbeasca despre mistere si moarte si despre subiecte tabu aici ma incadrez perfect.
Iar ca meserii se potrivesc asa: criminalist, arheolog, politits medic si altele sunt o multime.
Dar nu uita:Nimeni nu este la fel sunt suntem unici in felul noastru!