| aragon18 a întrebat:

Este adevarath ca daca de la varsta de 13 ani jumate, daca port sutien, mai tarziu o sa mi se lase pieptul? straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu, nu este adevărat.
Sânii se lasă un pic după ce alăptezi.
"Spun" un pic, deoarece sunt femei care au sânii foarte frumoși și după ce alăptează.
În general sânii mari se lasă mult mai repede decât cei medii sau mici!
Poți face exerciții pentru ei, mergi la o sală de forță și sub îndrumarea unui antrenor ai să vezi ce multe poți face pentru fermitatea lor (sânul nu este un mușchi, ci o masă de țesut adipos, în spatele lui se găsește mușchiul pectoral care sub exerciții îl susține armonios, mă refer la o fată, nu las loc de interpretare pentru alții!)
Nu te grăbii cu sutienul de pe acum, toată viața ai timp să-l porți.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Eu una nu cred...eu port sutien de vreo 5 ani ...si am 17big grin deci cred ca e ok sa porti, daca iti este necesar, ideal ar fi sa incepi cu bustiere si apoi incetul cu incetul cu sutietebig grin

| Cryssy a răspuns:

Nu....Eu nu cred asta.

| monyk a răspuns:

Buna, nu e adevarat ca ti se va lasa pieptul, poti purta daca simti ca este nevoie sau daca iti place si te face sa te simti mai comoda.

| antonius74 a răspuns:

Nu prea este o regula, desi noua ne-a zis profesoara de biologie ca daca porti sutien chiar de la inceput, atunci muschii pieptului nu o sa se dezvolte suficient, iar la batranete o sa se lase un pic. depinde si de cat de "dezvoltata" esti, totusi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, dar iarna chiar si vara poti purta bustiere, daca ai sanii mai mari se spune ca se lasa desi conform aceluiasi principiu eu trebuia sa merg in genunchi pentru ca am purtat cand eram copil chilotei cu elastic la cracutetz.laughing

| juniper a răspuns:

Pai... da e adevarat, de aceea nu port sutien, nici la 15 ani, port bustiera. Bustiera e mai buna, daca porti sutien de la o varsta frageda, mai tarziu o sa ti se lase pieptul.

| rozalia25 a răspuns:

Daca faci exercitii pentru sani sa nu ti se lase muschii si porti sutiene de calitate (nu cu sarme care jeneaza sau care irita) e in regula, poti purta fara sa ti se lase pieptul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Sanii se vor lasa un pic cu timpul, cu varsta, incepand de pe la 27-28 de ani, mai ales daca iti vor creste mari. Ca sa preintampini lasarea lor, trebuie sa-ti intaresti musculatura pieptului. Inotul e foarte bun la asta, desi eu am alt secret: facutul curatenie e minunat pentru muschii pieptului: frecatul faiantei, gresiei, periatul covoarelor si mochetelor, spalatul geamurilor si usilor iti dezvolta niste pectorali de invidiat.

| TeoIonela a răspuns:

Din contra... daca nu porti o sa ti se lase sanii.

| FoXy a răspuns:

Pai sa stii ca asa se zice cica el ajuta sanii sa stea ridicati si muschii stiind ca au ajutor la sustinere lenevesclaughing. dar nu in toate cazurile este asa.

pup:*