anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este bine sa folosim tampoane interne? se poate intampla ceva?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De intamplat nu ti se intampla nimic, daca il schimbi o data la 3, 4 ore. Avantajul e ca poti merge si la plaja in zilele alea, poti purta si pantaloni albi, poti face si sport, poti face orice, riscul de a te pata este aproape nul.

| JackieSue a răspuns:

Pai... daca nu le pui cu grija... te dezvirgineaza[:-(]

cami
| cami a răspuns:

Este bine... Dar nu indicat! Mai, habar n-am.
Vin cele [reprezentantele] de la OB prin liceu si spun : "Stati fara griji, nu se intampla nimic -este prea mic pentru a putea rupe himenul!
Vin cele de la Always: " Sa nu folositi OB-uri, fiindca exista cazuri cand himenul este mult mai aproape, [fiecare fata e diferita] si astfel exista sansa de a te dezvirgina cu un OB. Folositi absorbante externe, Always. "
Acum cred ca tine si de reclama...fiecare isi prezinta produsul!
Dar mizeaza mai degraba pe cele externe...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca nu stii sa il folosesti te poate dezvirgina.

| JustMeFlory a răspuns:

Eu una folosesc si ma simt foarteee bine cu ele! uit ca sunt in zilele alea naspa.Trebuie sa le schimbi la 3 ore, si nu este recomandat sa folosesti mereu deoarece sangele ramane acolo cand el ar trebui sa curga afarahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
În interiorul cutie găsești un prospect al lor în are găsești toate informațiile privind modul de utilizare, reacții adverse, etc.
Pa, pa.

| ejaxz a răspuns:

Nu are nimic, atata timp cat ai grija de igiena ta intima.Plus ca are multe avantaje, precum cele desfasurate mai jos.

| StereoLove a răspuns:

Da este bine! Dar pentru femeile mature ca si-au inceput viata sexuala. Este bine de stiut cum sa il folosesti-trebuie schimbat odata la 3-4 ore s. a. m. d. Insa pentru virgine nu este bine, cu toate ca se zice ca nu dezvirgineaza dar totusi nu poti sa te risti cu asa ceva, este un dar de la Dumnezeu virginitatea si nu trebuie pierduta din cauza unui tampon intern. Dupa mine cred ca numai are nici un farmec prima oara.happy Ai grija cum le folosesti, daca nu te simti in largul tau nu le mai folosi. Succes

Întrebări similare