| fame a întrebat:

Este bine sa te razi pe maini? mie nu mi se pare, ca dupa iti creste par negru si mult pe maini
dar colegele mele e ard pe maini
sa ma rad sau nu?

Răspuns Câştigător
| LuLy_5981 a răspuns:

Evident ca nu e bine sa te razi pe maini, deoarece e binecunoscut faptul ca firul de par, odata taiat, creste mai gros si mai inchis la culoare, dar poti sa te epilezi cu ceara la un salon. Te asigur ca nu doare!

12 răspunsuri:
| lilpop97 a răspuns:

NUUU pentru ca dupe aceea se va face mai tare si muult mai des nu o face daca ele sunt mai cu capul nu fii si uhwinking

| SayThatULoveMe a răspuns:

Eu nu consider ca este foarte bine deoarece :
1. imagineaza-ti cat de mult doare ( daca doare pe picioare )
iar, pielea mainii este mai sensibila
2. daca esti bruneta ma astept sa ai destul de mult
daca esti blonda nici nu iti mai bate capul ( eu sunt aproape blonda si am parul blond pe maini, nu ma rad )
3. Daca colegele tale fac acest lucru nu inseamna ca si tu trebuie, trebuie sa fii originala fata de ceilalti
4. pielea ta va fi mai aspra, parul mai negru, si iti vor aparea mici bubite happy sper ca te-am ajutat

| Andra_3307 a răspuns:

Sa le lasi in pace si sa nu te razi.asta este o prostie(punctul meu de vedere nu vreau sa jignesc) sa te epilezi pe picioare este mai normal dar pe maini nua re sens.doar nu ai parul atat de mare.sau alegerea ta dara pai iti va creste mai mult si mai mare si cred ca noi daca suntem fete trebuie sa ne ingrijim mult daca te mai epilezi pe maini va trebui sa-ti ingrijesti si mainile mai mult cred ca ai destule pe cap...alegerea ta succes in alegerea corecta.tongue

| kukubau a răspuns:

Epil 0, fara ras ca-ci creste mare buruiana laughing pe mainitongue

| Blue_2059 a răspuns:

Nu!
E un chin, inca o munca in plus.
Iti va creste aspru.
Iti recomand un decolorant, eu asta folosesc.Iti bloneste parul.

Pupici:*

| ZeYa a răspuns:

Sub nici o forma sa nu faci asa ceva! Daca vrei sa te epilezi pe maini eu zic sa te faci cu ceara...nu-i o durere insuportabila daca de asta ti-e frica. happy :*

| mabytza a răspuns:

Eu mi-am luat o crema SENZITIVE care este foarte buna.
aplici crema o lasi 5-8 min si o iei cu apa.
eu ma dau deoarece in clasa mea fetele nu au foarte mult par.eu da...na seman cu tata laughing pan ce o sa cresc mare si ma rad definitiv big grin

| madalinaaa89 a răspuns:

Da vrei sa te razi, raspunsul este NU! Asa cum ai spus si tu, iti creste par mult si negruwinking
Dar daca te epilezi(nu cu lama, ci cu aparat de epilat, ce se baga in priza)atunci este ok.Eu ma epilez de 2 ani, iar parul creste destul de greu, este mai rar, si nu este negru.
Oricum, ca si femeie, mie una mi se pare inestetic sa ai par pe maini, picioare.etc big grin

| Bii26 a răspuns:

De ce? Dupa aceea o sa ti se faca o paduuure.winking Asculta sfatul meu si lasa-le pe ZAPACITELE alea de colege a le tale sa se rada ca vad ele. O sa se planga ele de parul ce li va face pe maini.

Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu vad de ce ai face asta deoarece(pe oparte, simt sentimentul, si pe mine ma enerveaza parul de pe maini) asa ne-am inascut si asta este harul nostru, dar...este mai bine sa te arzi decat sa te razi(de exemplu fratele meu a dat focul aragazului mai incet si si-a tinut mana deasupra focului, in cel mult 2 luni i-a crescut la loc, dar jur ca nu are mai mult, nu este mare diferenta in afara de faptul ca acum are cu putin, ma putin par.In concluzie, ar fi bine sa nu faci asta, dar daca vrei, nu iti recomand sa te razi!

| LoveForShania a răspuns:

Parerea mea este ca nu e bine sa te razi. Astfel parul iti va creste mai gros, in loc de un fir iti vor creste trei!
Daca parul de pe maini te deranjeaza iti recomand sa te epilezi cu ceara sau cu aparatul care smulge firele. Aparatul doare putin mai tare decat ceara, deoarece el ia fir cu fir, dar ceara dintr`odata. Avantajele aparatului de smuls fire este ca el e mai util, adica nu trebuie sa mergi tot timpul cand ti-a crescut parul la salon, economisesti bani, iar cu ceara dupa ce te epilezi para ai varsat de vant! Trebuie neaparat sa iti faci dus! Cu aparatul te poti face singura. Doar durerea este un dezavantaj. dar pentru mine durerea este foarte suportabila. Doar ca in zona intima... doare, aoleuuuuuu! Si la axile, doare putin mai tare pentru ca este tot o zona sensibila.
Nu te rade pe maini!
Daca te faci cu aparatul parul iti va creste mai fin, rar... la fel ca si cu ceara!
Aparatul nu costa mult, eu una am dat pe Braun Silk-Epil 160lei.
Si ceara e buna, dar cu aparatul scapi mai ieftin.

| madalicious a răspuns:

Nu te rade pe maini, ca apoi, or sa fuga baietii de tine si or sa zica ca esti un om incrucisat cu animal! Asa pateste o fata din scoala de la mine. Are par peste tot! Chiar si pe sani! laughing) Deci nu te rade! Ca mai rau faci si in plus o sa arate urat mainiile tale, si mai tarziu o sa iti fie rusine sa-ti arati mainile, si vei vrea sa porti manusi, caci vor avea un aspect inestetic, urat!

P. S. Daca colegele tale fac asta nu inseamna ca trebuie s-o faci si u.winking Diferentiaza-te de ele, prin mintea mai matura! happy

Bafta!