| Numai e:) a întrebat:

Este bun zineritul(cred ca asa se scrie)impotriva cosurilor? Si cam cat costa?

9 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Da este ok si costa 30 ron.
Mai bine incearca sa consulti un dermatolog si poate rezolvi cu tratamentul clean&clear.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este foarte bun. E suficient sa te dai pe fata o singura data pe zi (seara inainte de culcare si te speli pe fata dimineata)pentru a avea rezultatewinking. Costa in jur de 30 leiwinking.

| ilovemusic a răspuns:

Da este bunicel si costa 20 si ceva de lei.

| alexaalexandra a răspuns:

Zynerittongue
folosesc si eu de vreo luna dar nu a dat niciun rezultat sad am dat 30 lei pe el.
incearca`l daca vrei,

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu la toată lumea funcționează, dar dacă nu-l încerci nu ai de unde să cunoști rezultatul.
Prețul variază de la o farmacie la alta.
Pa, pa.

| Smarandica a răspuns:

Buna.
Se scrie Zineryt)eritromicina/acetat de zinc dihitrat) Pulbere pentru producerea a solutie cutanata.
Eu am incercat acest tip de solutie impotriva cosurilor si au dat rezultate!
Du-te la doctorita de familie si spune-i sa-ti faca o reteta medicala pentru indepartarea cosurilor si sa-ti prescrie Zineryt! E si f eficienta, e si gratis apoi du-te cu reteta la o farmacie ca sa-ti dea solutia. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pupici

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zyneritul este foarte bun... dar cel mai bine consulta un dermatolog...pe langa zynerit el iti mai da o crema numita skinoren ajuta foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
Du-te si consulta un dermatolog, din punctul meu de vedere este foarte bun, dar depinde de tenul piecaruia, costa 30 lei. sper ca ti.am fost de ajutor.succes:*

Întrebări similare