| Sofia07 a întrebat:

Este bun Zineryt pentru cosuri?

Răspuns Câştigător
| AndaAndore a răspuns:

Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
:*

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu bun. Foarte bun!winking

| Tweetymrrr a răspuns:

Da, este bun. Si eu l-am folosit si inca-l mai utilizez cateodata.batting eyelashes
Acum depinde si daca ai agnee sau doar cosuriwinking

| Tweetymrrr a răspuns:

Browneyes99 cosi nu o sa-ti dispara nici decum in 2-3. acesta este tratament de lunga durata:Eu l-am inceput vara si nici acum nu am scapat de toti, dar efectul este vizibilwinking

| browneyes99 a răspuns:

E destul de bun din cate mi-au zis prietenele mele...winkingma rog nu isi afce efectul chiar imediat dar in 2-3 zile o sa iti dispara cosurilewinking

| Andreea_5313 a răspuns:

Depinde de fiecare. Daca ti le-a recomandat dermatologul inseamna ca sunt bune pentru tine.
Nimeni nu poate garanta ca daca a functiunat la cinava, nu inseamna ca trebuie sa mearga si la tine.

| tremurici a răspuns:

Deci... Zineryt e cel imi bun tratament pentru acnee la ora actuala... dar daca ai acnee juvenila(Adica ai coshuri da nu mari mari si multe) nu folosi Zineryt! Deoarece cand iti va aparea acneea(aia rea) nu va imi afea efect Zineryt deoarece pielea se obisnuieste(ca si picaturile alea pentru desfundat nasul)
Daca doresti un tratament bun: Faci o baie fierbinte, spargi toate coshurile(le strangi pana iese tot din ele) te dai cu spirt, si dupa aceea te dai cu Cutaden(este o crema care contine oxid de zinc), care iti usuca coshurile sparte si disparhappy e un tratament suepr ok happy incearca si vei vedeahappy

| Feelings14 a răspuns (pentru tremurici):

Spartul cosurilor e cea mai mare prostie! mai ales daca dai si cu spirt! iti distrugi tenul 100%

| magicianul19 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu prea e cine stie ke

Întrebări similare