| elektrix a întrebat:

Este buna dieta Nestle Fitness 14 zile? Daca da ziceti-mi cat ati slabit sau ce scimbari ati avut plzbig grin

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Degeaba 14 zile te infometezi si manaci doar cereale, daca in a 15a zi te indopi cu Shaorma, sucuri acidulate, chips-uri, ciocolata, etc. Oricum mai mult de 2-3 kg nu poti slabi in 14 zile, kilograme pe care oricum o sa le pui inapoi dupa ce nu mai tii dieta :p.
Daca vrei sa slabesti sanatos (fara sa faci ulcer, anorexie, bulimie, sau alte boli) trebuie sa iti schimbi stilul de viata. Fa mult sport si renunta la mancaruri grase, fast-food, dulciuri, sucuri acidulate, dulciuri, gustari intre mese.Mananca multe fructe si legume.Trebuie ca intr-o zi sa mananci si carne si fructe si legume si lactate.(Asta in cazul in care nu vrei sa te trezesti ca iti cade parul, ca ai pielea pamantie, ca lesini asa din senin, etc.)Cel mai important lucru e sa nu te infometezi (caci nu va ajuta la nimic).

2 răspunsuri:
| another_emo_girl a răspuns:

Alooooo, sunt doar niste cereale, noh?
adica cum poti slabi mai mult de... 10 grame cu niste cereale? singura chestie pe care o pot avea e sa nu contina multe calorii si eventual, sa nu te ingrase.

cea mai sanatoasa dieta e cea naturala, in care scapi de kg prin exercitii fizice si mancare sanatoasa!

Succes!kiss

| cs4ever a răspuns:

Eu, am slabit in 14 zile 366 de kglaughinglaughinglaughing