| lovely1993 a întrebat:

Este ceva adevar in horoscop?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Trebuie sa fie ceva adevarat daca manipuleaza atat de mult masele. Unii nici nu se trezesc din pat fara a citi horoscopuloh go on

| LoveForShania a răspuns:

Pai eu nu cred in acest,, horoscop''. Fiecarea are parerea lui, dar din punctul meu de vedere nu cred nici macar o propozitie din tot ce scrie acolo. Adica, sa fim seriosi, de unde stiu ei viitorul nostru? Prezentul il stim, trecutul il stim, dar viitorul nu. Cine poate,, ghici'' ce ni se va intampla? Viata nu se ghiceste, ci se descopera. Sincera sa fiu eu uneori visez unele chestii (pentru ca mi le doresc) si chiar se intampla! Dar nu se intampla din voia sortii, ci pentru ca am luptat pentru ele sau am facut ceva ca sa le am. Nu visez noaptea, si dimineata HOCUS-POCUS.
Nu cred nici in vrajitoare care iti prezic viitorul. Mi se pare o prostie, pentru ca intotdeauna cand aud de chestii de astea ma gandesc ca de exemplu viitorul meu a fost sa fie impreuna cu un baiat X, dar maine ma despart de el si apare un Y. Deci niciodata nu putem sa precizam viitorul, pentru ca oamenii nu sunt capabili, nu au atata experienta incat sa stie ce se intampla. Pentru ca timpul se poate opri.

| ExtraSakadat a răspuns:

Da... Mie mi s-au nimerit unele! Fundă? :*

| chocolate27 a răspuns:

Daca te referi la particularitatile fiecarei zodii, da. Dar asa.eu nu prea ma iau dupa horoscophappy