| Silviu0101 a întrebat:

Este ceva in neregula daca simt nevoia de a imbratisa un baiat? E cam singurul cu care imi vine sa fac asta..., adica in loc sa dau mana cu el prefer sa il strang in brate, ar trebui sa ma ingrijorez ca simt asta? Ps: sunt baiat iar el este cel mai bun prieten al meu... Fundahappy

Răspuns Câştigător
| Z3R0H0uR a răspuns:

Ce ar fi in neregula prin imbratisarea celui mai bun prieten?! Daca chiar il consideri cel mai bun prieten, si daca el te considera la fel, aceste gesturi pe care iti este tie rusine sa le "arati" sunt gesturi de afectiune pentru o persoana speciale, un frate.
Nu mai am ce sa iti zic, asa este fiinta umana, "o capacitate infinita de a iubii".

7 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Dacă e o îmbrăţişare prietenească e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este ceva in neregula atata timp cat vrei sa-l imbratisezi pe cel mai bun prieten al tau. Asa poate simti tu ca poti sa exprimi ceea ce simti ca e prietenul tau, ca un fel de multumire.

| Public22 a răspuns:

Nu ar trebui sa te ingrijorezi, simti sa-l imbratisezi, deoarece îl iubesti pentru ca este prietenul tau cel mai bun.

| Peaches a răspuns:

De ce te gandesti ca ar fi ceva in neregula? Poate el e "fratele" pe care ti l-ai dorit (sau cel avut in viata anterioara).
Sper ca asta te ajuta. Have fun!
Fundita?winking

~Roxetta

Răspuns utilizator avertizat
| FluturashZburator a răspuns:

Cred ca e ok. Adica si mie mi se intampla asa cu uneori (sunt fata), dar imi trece, iar imi vine :*

| Alin_Law_1998 a răspuns:

Deci sa inteleg ca esti homosexual, daca e si el atunci, da.